|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Από εμένα τον Φαίδωνα αλλά και την εταιρία ΦΑΙΔΩΝ Κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΠΕ
θα έχεις φίλε Παναγιώτη, οτι χρειαστείς για την προετοιμασία της μηχανής σου ΔΩΡΕΑΝ !!! Όλα προσφορά από εμένα!!!!!!!!!!!!!!! Να γιατί GSFORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Φανταζομαι ότι παει για ολικο gsforum support..... ....
|
|
|||
|
|||
ναι
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς αυτό !
Ας δούμε λεπτομερώς τις ανάγκες του Πάνου και το συζητάμε σε εξειδικευμένη βάση ! |
|
|||
|
|||
μεσα διαθεσιμος παντα
|
|
|||
|
|||
Είμαστε μαζί σου αδερφέ σε οτι και να χρειαστείς
|
|
|||
|
|||
φιλε πανο πρωτα πολλα γερος να εισαι να πραγματοποιησεις τον στοχο που εβαλες.σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.ελπιζω ολα να πανε βολικα και να μην σε δυσκολεψη τιποτα.σαν μια μικρη βοηθεια λεω να σου καλυψω και εγω μια διανυκτερευση για τον σκοπο που εχεις βαλει.λιθαρακι λιθαρακι και με λιγο υπομονη πιστευω να γινει αυτο που ελπιζεις δινοντας χαρα και σε εμας που προπαντων ειμαστε φιλοι σου.Καλο κουραγιο κανεμας υπερηφανους και οτι και να γινει να ξερεις οτι το παν δεν ειναι ο τελικος προορισμος αλλα το ταξειδη που εχεις μπροστα σου.Χαιρομαι που εχω τετοιους φιλους {με βαμμενα μαλλια..........}
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΕΞΟΔΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Διανυκτέρευση: 55 νύχτες επί μέσο όρο 40 ευρώ = 2.200 Φαγητό: 60 μέρες επί μέσο όρο 15 ευρώ = 900 Βενζίνες: 27.000χιλ περίπου. Επί 6λιτ ανά 100χιλ μέσο όρο επί 1,20ευρω λιτ = 2.000 Καράβια: Βλαδιβοστόκ-Ιαπωνία και Αζερμπαϊτζάν-Τουρκμενιστάν + Βενετία-Ελλάδα = 2.500 στο περίπου… Χαρτιά – Διαδικαστικά: 1000 ευρώ χοντρικά + το πολύπτυχο από ΕΛΠΑ (εγγύηση) 3.000 που επιστρέφοντας θα τα πάρω πίσω. Απρόοπτα: 60 μέρες όλο και κάτι μπορεί να συμβεί = 1000 ΜΗΧΑΝΗ Δυο ζευγάρια λάστιχα = 600 Φρένα (τακάκια) = 150 ΣΥΝΟΛΟ = 10.850 χωρίς τα 3.000 της ΕΛΠΑ |
|
|||
|
|||
Πανο καποιες πληροφοριες.Μπορεις να δεις και τη μεταφραση στο google.
Travel, Moscow - Siberia - Vladivostok road. Eνα forum με χρηστες που ενδιαφερονται να κανουν το ταξιδι ή το εχουν κανει! http://www.horizonsunlimited.com/hub...oad-bike-50685 http://www.horizonsunlimited.com/hub...to-chita-27269 Last edited by nordkapp; 10-02-2012 at 23:03. |
|
||||||||
|
||||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πω..Πω..Πω.. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε… Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Θα έχω εσάς, τα φιλαράκια, που προσφέρουν αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, και με βοηθούν να κατακτήσω το όνειρο μου… Επειδή θα θέλω παρέα στο ταξίδι μου τα ονόματα σας θα είναι γραμμένα στην βαλίτσα μου… Ευτυχη ετοιμάσου για συνάντηση και βγάλε κοστολόγιο.. |
|
|