|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα...
Απόσπασμα:
και μην ξεχναμε οτι σε πολλες χωρες του κοσμου ο πολιτης εχει δικαιωμα να υποδειξει παραβασεις συμπολιτων του στις αρχες! |
|
|||
|
|||
Εγω δεν θα σχολιασω τις φωτο του Γιωργου μας (gemara) για ευνοητους λογους που ο ιδιος καταλαβαινει,ειδικα "εδω" ομως ειναι συνηθες το φαινομενο αυτο,ειδικα επι εποχης σχολειων κλπ...απλα μιας κ ειδα κ μια ενσταση πιο πανω θα προτεινα οσον αφορα παιδικες φωτογραφιες, να τις ποσταρουμε χωρις να φαινονται τα παιδακια (Pixelized π.χ.) μιας κ τα προστατευει ο νομος σε αυτο, συν οτι δεν φταινε αυτα να εκτιθονται για τις βλακειες των ενηληκων....
Γνωμη μου παντα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ειμαι καθολου θυμωμενος και αν ειχαμε μιλησει σε κανεναν καφε θα ηξερες οτι δεν θυμωνω ευκολα και ακομα και στα δυσκολα προσπαθω να βρω μια ευθυμη νοτα Τωρα οσο για την φιλευσπλαχνη μανα θα το δεχομουν αν εμπαιναν και φωτο με την ιδια μανα στο αυτοκινητο με το παιδι μπροστα ή πισω χωρις καρεκλακι ή ορθιο ειναι η ιδια ακριβως μανα και μαλιστα στατιστικα ειναι πολυ περισσοτερες αρα κινδυνευεις πολυ περισσοτερο απο αυτες (με το αυτοκινητο) να πεσουν επανω σου τωρα αν ζουσαμε σε καποια αλλη χωρα δεν θα σε μαθαιναν να περνας τις εξετασεις για διπλωμα αλλα θα σε μαθαιναν να οδηγεις και να εχεις μηχανοκινητη παιδεια αν ξαναδιαβασεις το κειμενο μου λεω ¨δεν ΜΑΣ εβαλε κανεις αστυνομους¨ βαζω και τον εαυτο μου μεσα αρα δεν κατακρινω τους συμφορουμιτες μου και εγω απ΄εξω αντιθετως πολλες φορες το εχω θιξει και εχω παρατηρησει περιπτωσεις ελιτισμου του στυλ εμεις ειμαστε οι σωστοι και οι politicaly correct και οι αλλοι αυτο....και εκεινο... γενικα δεν συμμετεχω σε αυτο το φορουμ για να αυτοπροσδιοριστω σαν προσωπικοτητα ή ψαχνω χωρο να ενταχθω ή ξερω εγω τι αλλο εδω ειμαστε (αποψη μου) για ευχαριστηση, ανταλλαγη αποψεων,κοινα ενδιαφεροντα ,εκδρομες κ.α. Ταμπελες δεν βαζω σε κανεναν και δεν δεχομαι και εγω να μπω κατω απο καμμια ταμπελα (χα χα εκτος του Ολυμπιακου) ειτε πολιτικη ειτε κομματικη ειτε απλα μοτοσυκλετιστικη ή οποιαδηποτε αλλη ταμπελα που μπορει να παραπεμπει σε οποιασδηποτε μορφης ελιτισμου ή ελιτιστικης νοοτροπιας εμεις και οι αλλοι (οι σωστοι και οι λαθος) δεν ξερω αν ειμαι σωστος ή λαθος και μαλλον θα πεθανω ψαχνοντας μην ξεχνας οτι καποιοι εχουν ζησει παλεψει και πεθανει θεωρωντας οτι η γη ειναι επιπεδη αρα γιατι εγω εσυ και οι αλλοι ειμαστε τοσο σιγουροι οτι ειμαστε σωστοι;;;;; Υ.Σ. μεσα σε ολα ξεχασα να διευκρινησω οτι βεβαια δεν συμφωνω για την κυκλοφοριακη συμπεριφορα των ατομων στις φωτογραφιες απλα διαφωνω στο αν εχουμε δικαιωμα να τους εκθετουμε στο διαδικτυο αλλο το να γραψεις ειδα αυτο και εκεινο και αλλο να βαζεις φωτο και να στιγματιζεις ¨αλλωστε οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας¨ αλλα οχι με την εννοια που εδωσε ο Αρτεμης Ματσας και ο Δημος Σταρενιος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τι είναι αυτή η βόμβα τώρα, έχεις σκεφτεί που θα οδηγηθούμε; Ορισμένοι είναι στην γωνία και περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία. Ημαρτον
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν τιθεται κανενα θεμα χαλαρωματος διοτι πολυ σπανια ειμαι στην τσιτα και λεγοντας γραφικο δεν ηταν προσωπικη αιχμη σε εσενα σαν ατομο ή σε οποιους αλλους εδω μεσα αλλα σαν συγκεκριμμενη κινηση τα λοιπα (δηλ τις αποψεις μου) τα εγραψα στον gemara μην επαναλαμβανομαι οποτε no hard feelings που λενε σε αψογα Ελληνικα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Αν πάθουν κάτι δεν είναι ατύχημα αλλά δολοφονία εκ προθέσεως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σήμερα τ' απόγευμα, στην Νέα Σμύρνη ..... Ο κύριος με την GS ξεκράνωτος .... ΟΚ ! Αλλά ο πιτσιρίκος ;;;;; Στην 5η φωτό, ο μικρούλης, κρεμάστηκε τελείως αριστερά, για να βλέπει μπροστά .... Η φωτό όμως είναι πολύ θολή κ δεν την έβαλα, γιατί συγχρόνως οδηγούσα ενώ φωτογράφιζα ... .
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Τι πιστευεις; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 07-05-2009 00:41 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Τι λένε 2 Λαρισαίοι; | vtheo | Ανέκδοτα | 15 | 09-04-2009 17:59 |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |