|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Είσαι ΟΚ !!! Τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
|||
|
|||
το εχουμε διαπιστωση αυτο
|
|
||||
|
||||
.... τα ίδια με το ποστ #151 .....
|
|||
|
|||
Νικόλα να σε ενημερώσω ότι πάω αύριο εκτάκτως στη Motion n' Style για επισκευή/αντικατάσταση φλάτζας καπακιού!!!
Κάλυψη εντός εγγύησης... θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον παρακάλεσα δε πριν φύγω να μου καθαρίσει την αλυσίδα και να την λιπάνει γιατί ήταν σε ψιλό-άθλια -απο πλευράς βρώμας- κατάσταση, καθώς και να κάνει και ένα πλυσιματάκι ώστε να φύγουν και τα ξερασμένα -από τη φλάτζα- λάδια... Στις 5 το απόγευμα ήμουν εκεί... και παρέλαβα τη μηχανή στην εξής κατάσταση: - Φλάτζα αλλαγμένη - Αλυσίδα να γυαλίζει - Μηχανή να λάμπει από καθαριότητα Όλα τα παραπάνω άνευ κόστους! Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης επέδειξε επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Φεύγοντας συνάντησα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και κατόπιν αναφοράς μου στο θέμα της "μηχανής εξυπηρέτησης πελατών"... επιλήφθηκε άμεσα του θέματος ώστε να επιλυθεί!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σήμερα πήγα και εγώ για αλλαγή λαδιών.Αψογη εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παράδοση.Εγιναν και άλλοι έλεγχοι εκτός της αλλαγής και βρέθηκε κάτι που δεν είχα υπόψη μου.Συγχαρητήρια στο συνεργείο και στο GSFORUM.Ελπίζω η καλή αυτή συνεργασία να συνεχισθεί.
|
|
|||
|
|||
Είναι πολύ καλό να υπάρχει εμπιστοσύνη στο μηχανικό... Στις μέρες μας, πριν αγοράσουμε moto ή αυτοκίνητο πρέπει πρώτα να κάνουμε έρευνα αγοράς για το που θα την πηγαίνουμε για service και μετά να προχωρούμε στη σχετική αγορά!
|
|
|||
|
|||
κανενας με αρνητικο σχολιο?????????????????...........
' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |