|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
μπραβο σε ολους...πραγματικα...!!!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε όλους και απο εμενα!!!!!
Πολυ καλή κίνηση!! |
|
|||
|
|||
Ασχολείται κανείς με εμπορία και εγκατάσταση τροφοδοτικών BENNING?
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολα τα παιδια που πραγματοποιησαν αυτη την κινηση και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστουμε σε οσους εχουν κανει οποιες προσφορες περναγαν απο το χερι τους!!!!!
Δυστυχος εγω δεν εχω δικη μου επιχειρηση (και μαλιστα αυτο το καιρο ειμαι ανεργος) Ειμαι μηχανικος αυτοκινητων με αρκετα μεγαλη εμπειρια (10ετια) και εχω μια μεγαλη συλλογη απο επαγγελματικα εργαλεια. Αν θα μπορουσα να φανω χρησιμος σε οποιονδηποτε απο τη παρεα εδω (με οποιον τροπο) με μεγαλη μου χαρα να προσφερω δωρεαν την εργασια μου (αντε για να μην "χαλασω την πιατσα θα χρεωνω καφεδακι ) Υ.Γ μπορω να κανω (σχεδον) ολες τις εργασιες που χρειαζονται τα οχηματα μας αρκει να εχουμε καποιο χωρο |
|
|||
|
|||
Επειδή η ανταπόκριση είναι μεγάλη και η λίστα των προσφερομένων εργασιών προϊόντων ανάλογα μεγάλη και ευρέως φάσματος, μήπως θα ήταν καλό να ομαδοποιηθούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα, ώστε να είναι καλύτερα τακτοποιημένα σε αυτόν που ψάχνει τη συγκεκριμένη υπηρεσία / προϊόν? Στα 155 μέχρι τώρα posts, άνετα μπορεί να χαθεί ένα.
Και στη συνέχεια, όπως γίνεται πχ με τις εκδρομές, να γίνεται περιοδικά μια ανανέωση αυτής της λίστας, ώστε να κρατιέται και το ενδιαφέρον ζωντανό? Από δω και πέρα θα είναι δε, όλο και πιό χρήσιμη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το συνεργειο που εργαζομουν ηταν γενικο το οποιο για 2 χρονια ειχε παρει και επισημο service Daihatsu ομως λειτουργουσε και ως καθετη μομαδα υποστιρηξης εταιριας ενοικιασεων με διαφορες μαρκες (κυριος Hyundai,Renault,Peugeot,Nissan και καποια απο WV Group)
Να εχετε ομως υπ'οψην πως (ιδιαιτερα) για εργασιες service ολα πανω κατω ιδια ειναι και ιδιαετερη εξειδικευση χρειαζεται στις πιο "βαριες" εργασιες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΣΩΣΤΟΣ! Τα λεμε... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πολύ καλή η ιδέα σας ... Χρήστο ΚΑΙ Απόστολε, ξεκινήστε και φτιάξτε την λίστα ... Όπου χρειαστείτε βοήθεια ... φωνάξτε ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΚ BOSS!!! Έτσι είναι οι σωστοί αρχηγοί... delegation.!!! Μήπως θες και χρονικά περιθώρια παράδοσης του project? Θα έρθω σε συνεννόηση με τον συνάδελφο και θα προχωρήσουμε στην κατάρτιση. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |