|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας του GS Forum !!!
Καλώς ήρθες στην φωτογραφική παρέα και εσύ Χάρη. |
|
|||
|
|||
Γεια σου Δημήτρη!
Ξέχασα να γράψω ότι θα συμμετέχω και εγώ με 5 φωτο! I'm sorry! Μία μικρή διόρθωση στο nickname μου ... dimitrisb. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Μόλις σήμερα τις δώσαμε για εκτύπωση... Αύριο μπαίνουν πασπαρτού και την Πέμπτη της φορτώνουμε στο πλοίο και τις κρατάμε.
Πασπαρτού λέμε στο 1ο post "συνήθως λευκού χρώματος", αν εμείς βάλουμε μαύρο πειράζει; (όλο προβλήματα είμαι νομίζω, να το κοιτάξω αυτό...) |
|
|||
|
|||
Καλλιτέχνες, να κάνω και μια αναχρονιστική πρόταση; Νομίζω είχε παίξει και πέρσυ. Αν υπάρχει προτζέκτορας που να προβάλλει σε οθόνη, να "γυρνάνε" οι φωτογραφίες της έκθεσης με ένα Powerpoint σε μια γωνιά;
|
|
|||
|
|||
Με 5 φωτογραφιες και εγω.
Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Εγώ κατάλαβα ότι τα πασπαρτού θα υπάρχουν στο Σοφικό, όπου και θα τοποθετούμε εμείς τις φωτογραφίες μας πάνω. Τελικά δεν θα έχει εκεί; Πρέπει να τα φέρουμε μαζί μας;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα το διορθώσω Δημητρό. Απόσπασμα:
Κανένα πρόβλημα Γιάννη αν σου αρέσει το μαύρο . Και εμείς. Απόσπασμα:
Λάκη θα τα έχουμε εμείς στο Σοφικό έτοιμα και απλά θα προσαρμόζεται τις φωτογραφίες επάνω και θα γίνετε η ανάρτηση στον τοίχο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό για να γίνει Γιώργο θα έπρεπε να έχουμε όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή κάποιες μέρες πριν για να φτιάξουμε κάτι όμορφο και φυσικά δεν έχουμε και προτζέκτορα.
Τώρα δυστυχώς είναι λιγάκι αργά για κάτι τέτοιο αν και σαν ιδέα θα έβγαινε πολύ καλό το αποτέλεσμα. Στην επόμενη θα το λάβουμε και αυτό στα υπόψιν. |
|
|||
|
|||
1) adventure......................5 2) Nordkapp.......................5 3) ARGI.............................5 4) Yns...............................5 5) Markas..........................5 6) Tattoopanther..................5 7) evan400f........................5 8) gemara..........................5 9) Magelanos......................5 10) gandreas 11) barakos Yiannis..............5 12) LakisGS........................5 13) dimitrisb.......................5 14) Vagelis Gar....................5 15) donnatella.....................5 16) Genie...........................5 17) gsmaniac......................5 18) Xanthi..........................5 19) frits.............................5 20) z atomic.......................5 21) HAWK 46......................5 22) siraxanz........................5 23) ?????? Last edited by adventure; 31-01-2012 at 20:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν υπάρχει προτζέκτορας Δημήτρη, μου τις στέλνετε όλοι με ένα εμαιλ τις φωτογραφίες και είναι 10 λεπτά υπόθεση να μπούνε σε μια παρουσίαση. Πέρσυ κάπου τον πήρε το μάτι μου! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 12:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 22:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 14:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 03:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 00:40 |