|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή
ΑΝΤΡΙΚΗ! |
|
|||
|
|||
Τα σχόλια δικά σας… |
|
|||
|
|||
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί άκουγε ο κακομοίρης ο Νίκος κάθε φορά που τόλμαγε να προτείνει κάτι εκτός προγράμματος σ'αυτή την εκδρομή!
Ή εκεί στη Λυσσό μόλις συνειδητοποίησα πόση ήταν η ανηφόρα που έπρεπε να ανέβω με τζιν, μοτοσυκλετιστικές μπότες, σκούρο μπλουζάκι, καταμεσήμερο, με 35+ βαθμούς θερμοκρασία και με ελάχιστο νερό! Αφού σε κάποια στιγμή είπα πως θα αφήσω τα κοκαλάκια μου... Ή όταν μου είπε ενώ πάλευα 5 λεπτά να ξεκολλήσω τη μηχανή από τις πέτρες ακουμπώντας (λόγω έντονης κλίσης του δρόμου και σαθρότητας του εδάφους) μόνο τη μύτη του ενός ποδιού κάτω πως είμαι κουλός!! Ή όταν τόλμησε να προτείνει, μετά από τόση ταλαιπωρία και πείνα, να φάμε κάτι πρόχειρο από κάνα μανάβικο! Ή όταν ήθελε και εξερεύνηση στο χωματόδρομο κοντά στον Ομαλό! Ή στο τέλος που αφού δεν του'φταναν όσα είχαμε κάνει ήθελε να πάμε και στο καταφύγιο του Καλλέργη! Λόγω ακριβώς του ό,τι τον κρατήσαμε και δεν έκανε του κεφαλιού του, τόσο εγώ όσο και η Κική αυτή την εκδρομή την καταφχαριστηθήκαμε! Όχι πως δεν έχουμε περάσει ΤΕΛΕΙΑ σε όλες τις υπόλοιπες εκδρομές αλλά όπως και να το κάνουμε, extreme βόλτες δεν ενδεικνύονται καλοκαιριάτικα.. Ο κόσμος το καλοκαίρι πάει θάλασσα και δεν θέλει στο μισάωρο από όταν έφτασε στην παραλία με τις cordureς, μπότες, κράνη κτλ να ακούει "άντε, ώρα μας είναι να πηγαίνουμε"! Πάντως όσο παραπλανητικός κι αν είναι ο τίτλος η εκδρομούλα ήταν σούπερ! Θα την ξανάκανα σίγουρα! Για άλλη μια φορά Νικόλα respect για την παρουσίαση και Κική για τις άπειρες φωτογραφίες εν κινήσει! ΥΓ. Τη δεύτερη μέρα αν προσέξατε έβγαλα την cordura και ήμουν με το τζιν. Ειλικρινά είχε καύσωνα και δεν την πάλευα καθόλου. Μ@λακία αλλά πραγματικά ένιωθα πως θα λιποθυμούσα από τη ζέστη. Για φέτος το καλοκαίρι πήρα επιγονατίδες.. |
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια φρώρικα ταξίδια να σας βγαίνουν συνταξιδιωτακια μου.
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
Ωραια φλωρικη κοπελια!!! και εις αλλα με υγεια!! |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια πολυ ομορφα μερη το καλοκαιρι ελπιζω να μπορεσω να κατεβω καμια βδομαδουλα προς τα μερη σας !!!
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
Μπράβο ρε παιδιά. Είστε απίθανοι :sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
καλα ο αλλος ειναι φλωρος οκ....
αλλα απο σενα νικο δε το περιμενα ποτε ντροπη ντροπη ντροπη βουρ για την επομενη παλικαρια Last edited by TAKIS04; 26-01-2012 at 21:52. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Για την καζούρα το κάνει. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Από όλα έχει αυτό το εκδρομικό. Σαν να σας έχω μπροστά μου τώρα. Απόσπασμα:
Φλώρικη και η ερώτηση. Από την απέναντι πλευρά, μετά την νησίδα και προς το σημείο που κοιτάει ο Γιάννης, υπάρχει βενζινάδικο; . . . Απολαυστικότατοι, πέραν του αναμενόμενου. Παρουσίαση, φωτογραφίες, ιστορικές αναφορές, χιούμορ, σκόνη, χάρτες, αναλυτικές διαδρομές, (Παλαιόχωρα . . . ευθεία ) . . . σειρά έχουν και τα βιντεάκια του Γιάννη, με τον επίμαχο διάλογο φυσικά, εεε; Να είστε πάντα γεροί και ορεξάτοι να γεμίζετε με σκόνη τις οθόνες των υπολογιστών μας. |
|
|||
|
|||
Πραγματικά κάθε εκδρομή σας είναι απολαυστική όχι μόνο για εσάς, αλλά και για εμάς που μας "ταξιδεύετε" παρέα... Να είστε πάντα καλά να μας προσφέρετε κι άλλες τέτοιες αποδράσεις... φλώρικες ή μη...
800+800 μπράβο!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 17:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 15:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 05:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |