|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
Τώρα ΦΤΑΙΩ να τον ρωτήσω σε πόσες ΠΟΡΕΙΕΣ έχει πάει στην ζωή του???????
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ γιατί εγώ ο (παλιος) ΑΓΡΙΟΠΑΣΟΚΟΣ δεν τον είδα πουθενάαπο το 74 και δώθε...... Έστω και σε ακίνδυνη. Για την σωτηρία της Καρέτα-καρέτα ας πούμε.... Δεν λέω ο νεός είναι ΩΡΑΙΟΣ, αλλά ο παλιός είναι.........ΑΛΛΙΩΣ..... Πρέπει να φύγω ΟΜΩΣ.... φιλάάάάκια...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2ον) οπου συνδικαλισμος ο γιωργος................................ μακριαααααααααααααααα!!!! Βρωμαει ο ατιμος απο οπου και να τον πιασεις!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλει αγώνα η ζωή <μικρούλη> και όχι ΥΨΗΛΗ θεώρηση...... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ αγαπητέ φίλε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλει αγώνα η ζωή <μικρούλη> και όχι ΥΨΗΛΗ θεώρηση...... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ αγαπητέ φίλε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ....... |
|
|||
|
|||
Ξεκινήστε την επανάσταση και χωρις εμένα, αρκετά πιά. Ααααα και μην φωνάζετε "Σιγά η Πατρίδα κοιμάται"
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 17:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 15:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 20:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 01:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 02:58 |