|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Απόσπασμα:
Και σαν μηχανικός πού είσαι το αυτονόητο να πάνε στην τρόμπα λαδιού και όπου αλλού να φράξουν αυλούς δεν το υπολόγισες ?????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι αγαπητε συφορουμιτη γιατι αυτη η ζημιά δεν γίνεται απο τη μια στιγμη στην αλλη..... Η μηχανη εχει δουλέψει και εχει δουλεψει καιρο σε αυτη την κατασταση!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α)γιατί παραδέχτηκες ότι είχες πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει β)που είσαι σε ποντοπόρα και όχι στης γραμμής που χρησιμοποιώ. τώρα μπορώ να βρω ειρήνη και να πληρώσω το λάθος μου χωρίς τύψεις |
|
|||
|
|||
Την ιδια ερωτηση μου εκανε ο γιωργος πριν 2 βδομαδες περιπου να γνωριζα οτι η μηχανη ειναι τρακαρισμενη 3 φορες και φυσικα δεν το ηξερα γιατι εμενα δεν μου παρουσιασε σημαδια τρακαρισματως,στραβο τιμονι, κλιση της μηχανης δεξια η αριστερα,πεξιμο ακομα και κοπανημα στην ασφαλτο που ακουγεται να κατι εχει αρπαξει απο πτωση,εκτος και αν ειναι απο το χωμα που εκανα η ακομα και αυτο που μου ειπε ο γιωργος οτι και μια απλη πτωση απο το σταντ της μπορει να κανει καποιος δηλωσει,παρολαυτα εγω σημαδια περιεργα δεν ειδα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα κατι μας ειπες......!!!
μου απάντησες σε ολα να εισαι καλα..... καλες θαλασσες να εχεις....!!! |
|
|||
|
|||
Κανουμε overhauling σε ηλεκτρομηχανη και εχω ξεκλεψει λιγο χρονο αλλα και για πολυ μιας και δουλευουε μεχρι αργα το βραδυ,τεχνικες λεπτομερειες αυριο το απογευμα.
Ευχαριστο. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την απάντηση οπότε την χρησιμοποιώ για την ερώτηση μου στον Ακύλα αυτή την φορά ...
Με την ιδιότητα του πρώην ασφαλιστή ( ή ακόμα και με αυτή του να έχεις φίλο ασφαλιστή) δεν είδες έστω εκ των υστέρων για το τι είδους ήταν αυτά τα τρακαρίσματα και το πότε έγιναν ? Γιατί απο όσο γνωρίζω στο σύστημα φαίνονται όλα αυτά . Οπότε αν ήταν απλά πεσίματα απο σταντ , ή μικροατυχήματα , και κυρίως απο προηγούμενους , δεν ξέρω ποιός ο λόγος αναφοράς τους ... Εγώ όταν ακουγα ατύχημα στη μηχανή (τουλάχιστον πρίν το δικό μου) φανταζόμουν κομένες μηχανές κλπ ... |
|
|||
|
|||
εφόσον γνωρίζεις δεν καταλαβαίνω την απορία....
|
|
|||
|
|||
Το σύστημα το είδα μία φορά σε λειτουργία , όταν έβγαζε οτι είχε ατύχημα το αυτοκίνητο της αδερφής μου , και τελικά ήταν ένα σπασμένο παμπρίζ , ανευ ουσίας δηλαδή , αλλά ατύχημα ...
Η απορία μου είναι , πότε έγιναν τα ατυχήματα , αν έγιναν απο προηγούμενους ιδιοκτήτες μπορεί όντως να μην τα γνώριζε ο πωλητής ? Γιατί αν κατάλαβα καλά μας ενδιαφέρει για το κατα πόσο ήταν ενήμερος ο πωλητής και τα απέκρυψε ... Επίσης αν ήταν ατύχηματα ανευ ουσίας ποιός ο λόγος αναφοράς , αν πάλι ήταν σοβαρά καλό θα ήταν να αναφερθούν . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
" Αναλαμβάνεις το κόστος επισκευής με συμψηφισμό στο υπόλοιπο της οφειλής μου προς εσένα " όχι άσε να το φτιάξω πρώτα και μετά στο δίνω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |