|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 20
Μπράβο στους φίλους απο όλη την Ελλάδα..Μπράβο στους οργανωτές..Κρίμα που δεν κατάφερα να έρθω αλλά αυτό είναι και η τιμωρία μου γιατί όπως βλέπω,περάσατε super!!!
|
|
|||
|
|||
Ο Ηλίας, ο Κορνίλιος και τα άλλα σταφ-φιλαράκια έτρεξαν πάρα πολύ για να διοργανώσουν όλο αυτό το αντάμωμα!
Το 'ένα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα' είναι πλέον κοινό σε κάθε σχόλιο! Όλα ήταν υπέροχα. Αναμένουμε φωτό για να δούμε τι δεν είδαμε! Να'στε καλά Βόρειοι! Καλή αντάμωση! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα κι από μένα, ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που έτρεξαν και οργάνωσαν ένα τόσο υπέροχο διήμερο!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xαλκιδική,Καβάλα, Κοζάνη ,Σιάτιστα....... όλη η Ελλάδα μια παρέα.....
|
|
|||
|
|||
Αν και το χαμογελό μου, είναι έμφυτο,
δεν λέει να μου φύγει μετά από το υπέροχο ΣΚ που περάσαμε..... σας ευχαριστώ και πάλι όλους!!!!!! Δώσε Κορνήλιε!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δεν το κατάλβες είσαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ
με το GS FORUM |
|
|||
|
|||
Για τις Φωτο ......έχει ανοίξει αλλα trhead
Θα χάσουμε την μπάλα......μετα το μυαλο μας |
|
|||
|
|||
Άκουγα λοιπόν και εγώ για τον Ηλία, ο Ηλίας που είναι έτσι, ο Ηλίας που έκανε εκείνο αλλά προσωπικά δεν τον ήξερα… Μετά ήρθε η ανακοίνωση της πίτας με φλουρί, και να σκεφτεί κανείς, ότι στην αρχή ούτε καν το διάβαζα το νήμα, τι δουλειά έχει ένας Κρητικός στις Σέρρες, μέρες που είναι, με την κρισάρα μας και τον βαρύ χειμώνα?
Μια δυο φορές μπήκα, και έχοντας και την εμπειρία, από την δικιά μας πίτα με φλουρί, πέρσι, λέω τον άτιμο τον Κορνήλιο, κάνει πολύ καλή δουλειά… Έτσι λοιπόν, σιγά σιγά ξεσηκώθηκα, ήταν και τα ποσταρίσματα του Πασχάλη, του Νίκου και όλων των άλλων τρελοκομείων, το μιλήσαμε με τα παιδιά στον καφέ, ήταν που ο Ευτύχιος, ο Τάκης και ο Παναγιώτης θα ήταν και αυτοί εκεί, και τελικά εγώ και οι άλλοι 3 κουζουλοί τα καταφέραμε και πήγαμε. Ε, τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ηλία, Γιάννη, Κορνήλιε, Νίκο, Χάρη Ευχαριστώ πολύ για όλα! Ξανθή, Σταύρο και Νίκο, για την παρέα σας θα πω μόνο ένα: Δεν υπάρχει! Νίκο, τι ήταν αυτό στο τέλος???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εμεις θα χασουμε το μυαλο με το θεμα της μπαλας που εγραψες... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |