|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: phoenix vs drakula(balkan express2)και ο θεος μαζι μας
Βalkanski spiun kafe
Spiun απο το σπιουνος κατάσκοπος |
|
|||
|
|||
Λοιπόν η χθεσινή μέρα περιελάμβανε
Τα εξεις Βουδαπέστη Βιέννη γκρατς μαριμπορ Ζαγκρεπ Βελιγράδι Περίπου στα 1200 και κάτι χιλιόμετρα 4 χώρες Πραγματικά αν έχεις κοιμηθεί καλα Δεν υπάρχει πρόβλημα για κανέναν Οι δρόμοι καταπληκτικοι και οι εναλαγες στα πάντα απο θέμα αισθήσεων σε κρατούν σε εγρήγορση Να φανταστείτε ότι πιο καλα αισθανόμουν πάνω στη μηχανη παρά όταν ειμουν σε καρέκλα Όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σταματάει ο χρόνος Ότι τον κερδίζεις |
|
|||
|
|||
Καλό δρόμο, παππούλη με προσοχή και πολλές όμορφες εικόνες.
Απόσπασμα:
Καλή συνέχεια. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και που λέτε εκει που πήγαινα στο δρόμο μου κατέβηκε μια ιδέα
Αλλα είδη είχε γίνει πράξη Τώρα βρίσκομαι στο ελ μπασαν Αλβανία Περνώντας απο Κόσοβο που είναι κράτος ξεχωριστό ήδη Με σύνορα και αστυνομία και σημαία κανονικά 15 ευρώ νταβαντζιλικι για ασφάλεια μοτοσικλέτας Απο την πριστινα πέρασα περιφερειακά τυπικη γιουγκοσλαβικη πόλη Πολυ αμερικανική σημαία και ντιγκα στην αλβανική Επι της ουσίας μάλλον θέλουν να είναι μόνοι τους και να αποκομίζουν απο παντού και απο όλους πραγματάκια Δεν ξέρω αν θα το πετύχουν Η Αλβανία τώρα απο το Κόσοβο πυ μπήκα μέχρι και τα τιρανα νόμιζα ότι ειμουν στη εγνατία της Ελλάδας φανταστικος δρόμος και ένα τούνελ 6 χιλιομέτρων ολοκαίνουργιο Μια χώρα με συνεχή εξέλιξη δεν ξέρω αλλα δεν είναι αυτο που είχα φτιάξει στο μυαλό απο αυτά που είχα ακούσει Θεωρώ ότι είναι πολυ καλύτερη Και δεν έχω άποψη για τα παραλία |
|
|||
|
|||
Και λίγο τιρανα βράδυ |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ο καρλος απο τσεχια με κ100lt
H σιση γυναίκα του καρλος Το εργαλείο Το ζευγάρι Και το κλαμπ που ανήκει |
|
|||
|
|||
Ντζιαβολα βάρος παλιο ορυχείο με κάποιους προτοτυπους σχηματισμούς πετρωματων
Τους οποίους δεν μπόρεσα να φωτιά ζωντανά διότι κάνανε εργασίες Καταχωρημένο απο την ΟΥΝΕΣΚΟ στον παγκοζμιο κατάλογο της |
|
|||
|
|||
Με πολεμικό μπλουζάκι ο ανταποκριτής γιατί μετα μπήκα Κόσοβο |
|
|