|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Νομίζω ο Black Shadow έγραψε ότι θα πάει με τους "άστρωτους"
|
|
|||
|
|||
Και πολύ καλά κάνεις Μιχάλη...
|
|
|||
|
|||
θα είμαι η "σκούπα" τους μέχρι τα διόδια μήπως χρειαστούν καμιά βοήθεια...καμιά συμπλήρωση σε λαδάκι ή οτιδήποτε άλλο χρειαστούν...
|
|
|||
|
|||
Κορίτσια πάμε πάλι!
Δηλαδή: 1. VPentza 2. Aeriko με την νέα του GS 3. Margot 4. Ξάδερφος Margot (όνομα 5. Carduelis 6. Black Shadow Έχουν αναχώρηση νωρίτερα και είτε σταματούν στην BP, είτε εμείς σας βρίσκουμε καθοδόν. Οι Frits και GeorgeP με αυτοκίνητοι, οι υπόλοιποι σε φάση ρονταρίσματος όλοι μαζί προς υποστήριξη στους VPentza και Aeriko. Στην BP στις 08.15 θα έχουμε τους παρακάτω: 1. SteliosX με Τώνια 2. Alex1150 3. Nikolas33 4. Arkas 5. Krasopateras 6. Jimm 7. CPretenteris 8. Michael Chatzilias με Σταματία Έχουμε γράψει σωστά; Ώστε να ξέρω ποιούς περιμένω το πουρνό πουρνό! Ενημερώνω ότι θα βλέπω postaρίσματα μέχρι τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα και για οποίαδήποτε αλλαγή (που πρέπει να ξέρω) πάρτε με τηλέφωνο. Στην BP το πρωί περιμένω τις παραπάνω 8 μοτοσυκλέτες. Οι υπόλοιποι θα είναι με το δεύτερο (νωρίτερο) group στις 07.30 Saturn Συγγρού. Οι φίλοι που έρχονται με αυτοκίνητο να συντονιστούν μαζί μας στον δρόμο με τηλ. Ο φίλος Fuji να έχει το νου του στο Προκόπι στον Α.Γ. Ρώσσο. Πάμε πάλι. Γειά σου Καπετάνιε! |
|
|||
|
|||
Mολις διαβασα για την
εκδρομη αυριο και ειμαι μεσα.8:15 στη ΒΡ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και χωρίς Κορφοβούνι... |
|
|||
|
|||
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κούτες βλέπω, κούτες.. Καλορίζικα και καλοταξιδα |
|
||||
|
||||
... και χωρίς να ξεκινήσει η εκδρομή ....
|
|||
|
|||
Σωστός...... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |