|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε περημένουμε με το καλό μια και αν δε κάνω λάθος είσαι και φίλος του Γιάννη. Και γύρω από τα Γιάννενα βέβαια έχετε φανταστικά μέρη τα οποία δυστυχώς θα αργήσω λίγο ακόμα να τα εξερευνήσω... Last edited by Markas; 26-01-2012 at 23:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λες να μου μείνει κουσούρι; |
|
|||
|
|||
Απολαυστικό....
Εγώ πάντως όταν κατέβω Κρήτη θα κάνω κολλητό τον Γιάννη.... |
|
|||
|
|||
Για άλλη μια φορά γράψατε με τον μοναδικό δικό σας τρόπο την όμορφη αυτή εξόρμηση που μόνο φλώρικη δεν ήταν κάθε άλλο μάλιστα είχε από όλα όπως χιούμορ χώμα κατασκήνωση ξημερώματα στις παραλίες και ποσά άλλα. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η όμορφη παρέα και ο τρόπος που έχετε να περνάτε πάντα καλά στις βόλτες σας και για μένα αυτό είναι ότι καλύτερο για μια φιλία σαν την δική σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την όμορφη βόλτα στην αγαπημένη μου Κρήτη και που το μοιραστήκατε μαζί μας στο φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Θεοκούζουλοι κατακαλόκαιρο στις ομορφότερες θάλασσες και εσείς με κοντούρες βρε αθεόφοβοι ούτε μια βουτιά στην Σούγια στην Λυσσό δεν κάνατε Άσε που είσαστε τυχεροί διότι αρκετούς μαζεύει η ΕΜΑΚ κάθε καλοκαίρι από θερμοπληξία από την Λυσσό
Τέλος πάντων η βολτάρα όχι φλώρικη άλλα αντιθέτως είχε από όλα Απλά καταπληκτική Και εμείς Νικόλα να ρουφάμε τις περιγραφές σου και της πανέμορφες φωτογραφίες σας μονορούφι Να είστε καλά αυτά βλέπω και λέω τι το ήθελα το RT δεν κράταγα το gs μου Βλέπω καλοκαιρινές φώτο και έξω βροντά και αστράφτει ωραίο συναίσθημα |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια τα σπατε
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτός κρατάει πάντα το φαρμακείο της εκδρομής (λογικό) και όπως οδηγεί όρθιος στους χωματόδρομους και τρέχει σα το δαίμονα θα αργήσει να πάρει χαμπάρι τυχών πτώση άλλου πίσω του. Οπότε οδηγεί πάντα σκούπα ή αρκετά πίσω (όταν είμαστε μεγάλη παρέα). Ένας άλλος πρακτικός λόγος είναι πως το GPS της παρέας και ο έχων ιδέα περί των εκδρομών πριν τις πάμε είμαι συνήθως εγώ οπότε λογικό να βρίσκομαι μπροστά. Βασικός λόγος όμως είναι και το ότι όταν έχω την Κική δικάβαλο δε του κάνει καρδιά να περάσει μπροστά και να τη γεμίσει σκόνες. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
(Βενζινάδικο έχει αλλά 300 μέτρα πιο πέρα και δε φαίνεται από εκεί που ήμασταν) Απόσπασμα:
Τώρα το μόνο που μένει είναι να θυμίσω του αχαΐρευτου, εχμ, του αγαπητού μου φίλου του Γιάννη εννοώ, να βάλει τουλάχιστον το βιντεάκι με τον επίμαχο διάλογο αλλά ΚΑΙ αυτό με το εκκλησάκι και την Παλαιόχωρα... Τελικά ευθεία πήγαινε ο σωστός δρόμος ε; Ε δε το πρόσεξα βρε αδερφέ εκείνη τη στιγμή... Ειλικρινά... Μα... Γιατί δε με πιστεύετε... Last edited by Markas; 27-01-2012 at 00:17. |
|
|||
|
|||
Είστε απίθανοι και οι τρεις σας, καλές επόμενες βόλτες...................... Κική χαράς το κουράγιο σου με τους κουζουλούς ................... Κι εγώ τον Νίκο............................ Last edited by Xanthi; 27-01-2012 at 00:29. |
|
|||
|
|||
Kαλα τι φλωρικα πραγματα ειναι αυτα? να μην ανεβετε στο καταφυγιο που εχει ισως απο τις καλυτερες θεες του νησιου. Να κανονισετε οταν πατε διανυκτερευση εκει επανω. Σας ευχαριστω παντως προσωπικα που μεσα απο τις φωτογραφιες σας μου ξαναθυμηζετε το ποσο ωραιο νησι ειναι μιας και δεν εχω ουτε μια φωτο απο το τοτε που το ειχα επισκεφτει(9/2000 25μερες 3800χλμ).
|
|
|||
|
|||
1993!!!20 MEΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ!!!ΠΕΡΑΣΑ ΓΚΑΜΑΤΑ!!!2013 ΞΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 17:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 15:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 05:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |