|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα... "Συμβαίνει τώρα" Τσικνο Κυριακη με ΠΙΤΤΑ στον Βολο 10-3-2013
Bravo!!!Και του χρόνου!!! ΥΓ:Άντε και τον Βορείων να σας δούμε!!! |
|
|||
|
|||
Μου αρεσαν τα μηχανακια, τα αρνακια
και οτι φερατε κι ενα φορτηγο γιαουρτι για επιδορπιο!!! Large καταστασεις!! |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια ......αψογος ο βολος.παντα τετοια!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my E10i using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Tελικά δωθήκανε κάποιες μάχες... Οχι σπουδαία πράγματα όμως.... Απλές καθημερινές καταστάσεις.... Αλλωστε τι να μας κάνει, μια γουρουνοπούλου, ένα αρνί, καμιά δεκαριά κιλά λουκάνικα και μερικά ταψιά με διάφορα "μπινελ&κια", μπόλικα κρασιά, τσίπουρα και ρακί (εκ ....K1) και τέσσερα κουτιά γλυκά ! Θα μπορούσε να ήταν μια συνηθισμένη ημέρα ...... Να ευχαριστήσω και εγώ τους φίλους εκ Βόλου, για την απίστευτη φιλοξενία ! Φάγαμε, ήπιαμε και ΓΕΛΑΣΑΜΕ με την καρδιά μας... Πέρασε εξαιρετικά..... Σας ευχαριστώ όλους φιλαράκια! Ονειρεύνοντας την επόμενη μας μοτο-συνάντηση, σας καλημερίζω όλους σας.... ** Σύντομα και δικές μου photo !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να ευχαριστήσω και τον Γιώργο και για τον καφέ που με κέρασε, στα ιστορικά Φάρσαλα αλλά να τον ευχαριστήσω και για το κουτί με τον χαλβά που αγόρασε ώστε να τον φάμε στην συνάντηση των Βολιωτών ! Γιώργο, Αρχων των Φαρσάλων (έτσι τον βάπτισα)
χίλια Τα λέμε πάλι σύντομα... |
|
|||
|
|||
...αντε και του χρονου
|
|
|||
|
|||
Μπράβο, μπράβο σε όλους όσους κουράστηκαν για να γίνει αυτή η μάζωξη (και ήταν πολλοί). Μπράβο στα φιλαράκια που ήρθαν απο μακρυά και τίμησαν τη συνάντηση κι εμάς που τους αγαπάμε!
Μπράβο στο Βαγγέλη που μας "φιλοξένησε" στο χώρο του! Μπράβο σ' αυτούς που έφεραν όλα τα καλούδια που απολαύσαμε (αυτά κι αν ήταν πολλά!!!). Μα το πιο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ξενυχτισμένο απο τη δουλειά, Μέγα Ψήστη, τον Αυτοκράτωρ του Βόλου, τον Σωτήρη (Sotiris-r) και τον βοηθό του, Άρχων της ζύμης και της ψησταριάς, τον Δημήτρη (nonet)! Κακούργα αντιβίωση με έβγαλες εκτός του αγώνα της οινοποσίας με τον Σωτήρη και τον Αργύρη (μόνο για ποτό μιλάμε, έντάξει.... δεν θέλω παρεξηγήσεις ) Αλλά σου τα' χω φυλαγμένα βρωμοaugmentin! Αρχίζω απο βδομάδα θεραπεία με τσιπουρομυκίνη και αναμένω με αγωνία την επόμενη συνάντησή μας για να ποτηροχτυπηθώ με τα θεριά Argie Sotiris-r και όλα τ' άλλα φιλαράκια!!! Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας! |
|
|||
|
|||
ειστε μεγαλοι ''ξεκλιαστάηδες'' που λεμε κ δω πανω.χαιντε κ στα επομενα
μπραβο στην παρεα |
|
|||
|
|||
Θέλω να πω και εγώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους έτρεξαν κουράστηκαν και οργάνωσαν τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Να έχουμε πάντα καλούς δρόμους και να βρισκόμαστε!!! Και του χρόνου!!! |
|
|