|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Παιδια εβαλα και γω επιτελους pirelli scorpion!!!! δεν εχω ξαναβαλει pirelli, ηθελα να τα δοκιμασω θα δω και θα σας πω.
Παντως τα παιδια ηταν super!!!!!καλη και αμεση εξυπηρετηση και με κερασμα καφεδακι, Ενα μπραβο στα παιδια που τρεξανε για να βρουν το μαγαζι:sm5: |
|
|||||||
|
|||||||
Απόσπασμα:
Σημ. Τι δουλεια εχουν οι μηχανικοι αεροσκαφων με τα ελαστικα και τους τυπους τους? Αλλα τα ελαστικα του αεροπλανου κι αλλα - μα τελειως άλλα - των κοινων οχηματων!! Απόσπασμα:
Φανταζομαι οτι το λες θεωρητικα και σαν σχημα λογου γιατι πρακτικα υπαρχει θεμα και μαλιστα μεγάλο!! Απόσπασμα:
Μετα απο αυτον τον συντελεστη του ‘’κατι παραπανω’’, το καουτσουκ του ‘’Η’’ στα 240κμ λογω υπερβαλλοντος θερμοκρασιας πολυμεριζεται και αρχιζει και λειωνει με αποτέλεσμα και να ξεκολλησει απο το πελμα σε καποιες περιπτωσεις!! Απόσπασμα:
Τα ελαστικα ‘’V” λογω περισσότερου πυριτιου απο τα ‘’Η’’ θελουν περισσότερο χρονο να ζεσταθουν (θερμοκρασια καλης- αριστης λειτουργιας) εκ των πραγματων, και μια ελληνικη γυαλισμενη ασφαλτος ΔΕΝ βοηθαει!! Αντιθετως επιδεινωνει!!!!!!!!! Ενα ελαστικο ‘’Η’’ θα ζεσταθει γρηγοροτερα στις ιδιες συνθηκες!! Αυτος ειναι και ο, ενας απο τους πολλους, λογος που τα 1000αρια στρηταδικα (με ζεστα λαστιχα) σε τετοιους δρόμους με 5η σπιναρουν ενω στην Αττικη Οδο και με πρωτη ειναι δυσκολο!! Απόσπασμα:
Το κρατημα ειναι παντελως ασχετο με τον δεικτη ταχυτητας του ελαστικου σε διαφορες ‘’Η’’ με ‘’V’’, αν μου ελεγες δειτη ‘’Q (160κμ)’’ με ‘’Η’’ ¨η ‘’V’’ ναι τοτε θα υπηρχε προβλημα!!! Αλλα μονον σε ταχυτητες κοντα στα 200κμ!! Απόσπασμα:
Σωστο αυτο σαν παρατηρηση, ωστοσο δεν καταλαβα που κολλαει στην παραπανω δικια σου παραγραφο, αν θες μου εξηγεις!! Απόσπασμα:
Ο δεικτης ταχυτητας του ελαστικου επιλεγεται ΠΑΝΤΑ απο τον κατασκευαστη του οχηματος και οχι απο τον ιδιοκτητη του!! Αν ο κατασκευαστης συνιστα ‘’Η’’ θα βαλουμε ‘’Η’’, αν λεει ZR θα βαλουμε αυτο που λεει!!! Διοτι αυτα τα μονα ¨η διπλα γραμματα υποδυλωνουν τους δεικτες ταχυτητας μεν αλλα ο κατασκευαστης εχει υπολογισει και το βαρος της μοτοσυκλετας, την γεωμετρια της, την γωνια καστερ και το ιχνος κ.λ.π., κ.λ.π.!!! Σωστότατος!!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Παρόλο που δεν πρέπει και δεν είναι στα "καθήκοντα" του φόρουμ κ τα δικά μου, οι τελικές συνεννοήσεις μεταξύ των μελών μας κ του εμπόρου, καθαρά από μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον προς κάθε συμφορουμίτη μας, επικοινώνησα με τον Νίκο Περιστερά, κ μου ανέφερε ότι από Δευτέρα να πας να σου αντικαταστήσει το Η ελαστικό με V ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Keep moving mates!!!! :sm5::sm4: |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια στο forum
|
|
|||
|
|||
λεοντοκαρδοςςςςςςςςςςςςς.............................
respect...................... |
|
|||
|
|||
Μόλις απέκτησα κι εγώ τα νέα μου ελαστικά!
Metzeler EXP. Ευχαριστώ με τη σειρά μου τα παιδιά που ασχολήθηκαν και για αυτή την ομαδική αγορά. Να είστε καλά και καλές βόλτες!!!!! |
|
|||
|
|||
Ετοιμάζομαι και `γώ για τα λαστιχάκια! Τα METZELER EXP
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πάλι ξαναλέω, προσωπική μου γνώμη είναι. Καλοφόρετα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |