|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ
Απόσπασμα:
μεχρι να περασεις τον θανασακη στο πεταλι...........ουτε φανελα καλη ποδηλαταδα σε ολους......... |
|
|||
|
|||
Τελικά η βόλτα στα ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΑΤΟΙΟΥ έγινε και ρομαντική - βραδυνή γιατί φαγώθηκε ο ckk να δεί μία Κιθάρα
Να ευχαριστήσω το Σταύρο για τήν ξενάγηση και το ΘΑΝΑΣΑΚΗ που μας έδινε το ΡΥΘΜΟ !!! Ενα έχω να πώ Θανασάκης - Χρήστος 1-0 !!! Ο φίλος REK ήταν σε μεγάλη φόρμα !! νομίζω XXL Και μερικές φωτό απο τη βραδυά |
|
|||
|
|||
Δεν το πηρα χαμπαρι ,την επομενη φορα...μπραβο παιδια!!
|
|
|||
|
|||
Ωραία ήταν, μόνο που μιας έπιασε νύχτα...μεγάλη βόλτα πάντως για βουνό αλλά η ομάδα ήταν ετοιμοπόλεμη....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ ως τίμιος άνθρωπος, που όλοι ξέρετε άλλωστε ότι είμαι, πρότεινα στον μικρό να τον αφήσω και να τα μοιραστούμε. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. [quote=Gasgs;755664]Τελικά η βόλτα στα ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΑΤΟΙΟΥ έγινε και ρομαντική - βραδυνή γιατί φαγώθηκε ο ckk να δεί μία Κιθάρα Δεν ήταν άσχημη όμως. Και Πού να δεις την Κυριακή, που θα σε ανεβάσω σε άλλες διαδρομές. Άλλα επίπεδα. Να ευχαριστήσω το Σταύρο για τήν ξενάγηση και το ΘΑΝΑΣΑΚΗ που μας έδινε το ΡΥΘΜΟ !!! Ενα έχω να πώ Θανασάκης - Χρήστος 1-0 !!! Πάλι με δίνεις ψυχρά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το γραπτό σου έχει και πολλές δόσεις χαράς. Θα σε σαπίσω… στην ανηφόρα. Ο φίλος REK ήταν σε μεγάλη φόρμα !! νομίζω XXL Και μερικές φωτό απο τη βραδυά Ωραίο με έφτιαξες με τον Βασιλιά, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. Αυτό, που από μικρός έβλεπες έργα με τον Νἐστορα Μάτσα, μην το αφήσεις… Κοίταξέ το. Επίσης λίγο παχύ με έβγαλες... Απόσπασμα:
Προς μεγάλη ζήλεια του μανιακού, τα ΒΠ ζουν και μας οδηγούν |
|
|||
|
|||
ηταν super..όλα πολύ καλά και ας ειμαι πιασμένος μέχρι τα αυτιά..
Θανασάκος, μοναδικός και με μεγάλες υποσχετικές για το μέλλον.. Σταύρος,ξέρει την Πάρνηθα καλύτερα απο τις φωτογραφικές μηχανές.. Κώστας,ηρεμη δύναμη.. Χρήστος,πάντα με την ατάκα στο στόμα.. να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε .. |
|
|||
|
|||
να εισαι καλά ρε Χρήστο..
κρίμα να μην ειμαστε πιο κοντά.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κυριακή πρωί, εδώ είμαστε... |
|
||||
|
||||
Ομαδάρα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε ...
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα για δυνατούς λύτες : Με αφήνει κάθε εβδομάδα από μπαταρία | Slane | Αυτοκίνητο | 33 | 22-04-2011 18:35 |
Ανοιχτή επιστολή του Ρ. Σπυρόπουλου- Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ | ortho | Ελλάδα | 4 | 15-02-2011 11:19 |
Διώκονται για την διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη στη Βουλή | nokie | Επικαιρότητα | 8 | 15-02-2011 10:50 |
GiVi X.01: Kράνος για κάθε εποχή...!!!! | riko46 | Κράνη | 2 | 23-03-2009 01:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |