|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η κάθοδος των Ουνων στο Γερο του Μορια
Έλα ρε Γιάννη και μας τρόμαξες...
Άλλη φορά, η Πελοπόνησος δεν θα φύγει, η δουλειά προηγείται.. |
|
|||
|
|||
Δεν πειραζει Γιαννη,εμεις να'μαστε καλα και οι δρομοι κατω μας περιμενουν στο επομενο ραντεβου συντομα
Κραταμε και την δουλεια που εκανε ο φιλος Χαρης και απλα αλλαζουμε ημερομηνιες |
|
|||
|
|||
Κρίμα βρε Γιάννη...
Αφού δεν είναι θέμα υγείας, όλα καλά! Θα τα φτιάξεις τα πράματα.... |
|
|||
|
|||
Διαβαζα με τοσο ενωδιαφερον Γιαννη και ταυτοχρονα εβριζα την μεση μου που με εχει πεθανει και δεν μπορουσα να σας ακουλουθησω.
Να εχεις την μηχανη γιαλυσμενη και ετοιμη να μην μπορεις να καβαλισεις Οποτε Γιαννη μιας και δεν ειναι θεμα υγειας ολα γινονται που ξερεις μπορει να γιανω και γω και να παρουμε μια κρεπα για το δρομο |
|
|||
|
|||
Do not worry ...... Be happy
Μια παροιμία λέει << κάθε εμπόδιο για καλό >> Όλα αυτά γίνονται ........... και αλλάζουν εύκολα, αλλά αναρωτιέμαι .... ποιός παραιτήται σήμερα ?????????? |
|
|||
|
|||
Η Πελοπόννησος εδώ είναι και εμείς εδώ είμαστε!!
Αφού είναι μπερδέματα δουλειάς και όχι υγείας μην χολοσκάς. Η Πελοπόννησος εδώ είναι και εμείς εδώ είμαστε!! |
|
|||
|
|||
Γιαννη μακαρι να ηξερα απο κρεπες και να ερχομουν εγω στη θεση τους...
Τα εχω περαση και ξερω.. Μη χαλιεσε...ολα καλα... |
|
|||
|
|||
Γιαννάκη, το concept ήταν τέλειο, τα plan's προς μίμηση, αλλά τα παιχνίδια της ζωής μας κάνουν νούμερα και μας την "σπαν"!!! Αφού δεν είναι θέμα υγεία, η Πελοπόννησος θα σας περιμένει .... |
|
|||
|
|||
Γιαννη σε καταλαβαίνω απόλυτα το εχω παθει αρκετές φορές!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνώμη Γιάννη άλλα δεν μπορώ θα το πω ! τα παιδιά φύγαν γιατί τους τρέλανες μόνο στην κρέπα τους επόμενους γλύκανε τους και με λίγη προβατίνα έτσι δεν πρόκειται να ξαναχεις παραιτήσεις είναι το μόνο σίγουρο ! όσο για την εκδρομή δεν πειράζει την επόμενη φορά που θα μπορέσεις θα κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί με την Πελοπόννησο που αφήσατε
|
|
|