|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοπή πίττας 2012 - Φωτό & Video
Όσο αντιπαθητικος τύπος είσαι.....τόσο συμπαθητικεσ Φωτο τραβας
Συνέχισε έτσι....μπορει και να σε συμπαθησω |
|
|||
|
|||
Gemara φοβερές οι φωτό και τα σχόλια σου! Η οικογένεια που φωτογράφησες είναι η δική μου Δημήτρης (panzer), η γυναίκα μου Δώρα και η μικρή μας Ηλέκτρα! Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντά.
Ευτύχη πολλά μπράβο και σε εσένα για τις ζωντανές φωτό που μας χάρισες. Αν και δεν γνωρίζω πολλούς απο εσάς κατάλαβα ότι είστε μια πολύ καλή και δεμένη παρέα και έτσι ελπίζω να συνεχίσεται. |
|
|||
|
|||
Καλα, ο gemara δεν παίζεται... !!!
|
|
|||
|
|||
EXΩΩΩΩΩΩΩ....ΣΚΑΣΕΙ!!!!Να μην ειμαι εκει να βαλω λιγο την χιονατη στην λασπη...Μπραβο σε ολους που παρευρεθησαν!υπεροχο φωτογραφικο υλικο!!!Μπραβο στους διοργανωτες!Να ειστ ολοι καλα με πολλα πολλα κ ορθια χλμ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά που την camera την είχε ο Woolverine αλλιώς θα ψάχναμε videakia.. Δαναέ προσπαθώ..Και ρουφάω εμπειρίες όσο μπορώ..Απο ψυχολογία όμως!! Τα υπόλοιπα απο κοντά!! Ευχαριστώ πολύ!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε billy, παρόλο που μας έκανες και το κοτοπουλάκι, πήγες καλύτερα απ΄όλους.
|
|
|||
|
|||
Mπράβο ρε παιδιά, λες εκπληκτικές φωτογραφίες....
Ξαναζούμε μέσω αυτών, το μεγαλείο της κοπής πίττας RANCH 2012 ... Δώστε, δώστε πράγμα να τσουλήσει, παλικάρια.... |
|
|||
|
|||
Καμια μπροστινη απο τις δυο μηχανες με τα προβολακια απο 1200adv?
|
|
|||
|
|||
Αν δεν κάνω λάθος φίλε μου μόνο η μία φοράει τα προβολάκια που λες ενώ η άλλη φοράει τα προβολάκια της (δηλ του 1150 adv). Αν θες σχετική ενημέρωση p.m στον nivo..
|
|
|||
|
|||
Περασαμε απλα φανταστικα ολο το τριημερο!! Βολτες, φαγητο, αραγμα διπλα στο τζακι, καινουργιες γνωριμιες, συναντηση με φιλαρακια που ειχα να δω αρκετο καιρο, ολα ηταν τελεια!!! Μερικες λοιπον φωτο και απο μενα ετσι για το καλο!! Η μαζωξη για την αναχωρηση απο το λιμανι ηρακλειου Οι μπουμπουδες στο καραβι Εντος του καραβιου οι καθιερωμενες και γνωστες πλεον ρακιες μετα ολιγου μεζεδακιου Πρωινο καφεδακι εξω απο το καραβι για να ανοιξουν τα ματακια Οι μπουμπουδες ετοιμες για αναχωρηση Πρωτη σταση στο περιπτερο Χαιδαριου για συναντηση με τους Αθηναιους που θα ξυπνουσαν νωρις (μονο ο Aleckan ηρθε ) Και για του λογου το αληθες Εδω εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στα γλυκα που εχει φερει ο Γιαννης γι αυτο και κανεις δε μου δινει σημασια!! Αλεκος και Ευτυχης παλικαρια με τα ουλα τους Σταση στον ισθμο για τα καθιερωμενα σουβλακια συνοδευομενα με ρακι βεβαιως βεβαιως (φωτο απο φαγητα αν θελετε απο τον master του ειδους Ευτυχη ) Η γριουλα του gemara ποζαρει ολο καμαρι Φτανοντας στο Ναυπλιο Το πανεμορφο Μπουρτζι Προσπαθωντας για μια καλλιτεχνικη φωτο Ο Νοτης εχει κανει την επιλογη του για το επομενο μοτορι του Στα στενακια του Ναυπλιου... Ομορφααααντρες μου!!! Τοπος με ιστορια... Πανεμορφο και επιβλητικο το καστρο δεσποζει στην κορυφη Μπουρτζι ξανα... Η παρεα μαζεμενη για μια αναμνηστικη φωτο Αργοτερα αφου γυρισαμε απο Ναυπλιο μαζευτηκαμε στο σαλουν ως γνησιοι Καουμπους Εδω ο Γιαννακης μας Αλληλοτραβιομασταν φωτογραφιες Μικρα πηγαδακια (οχι πολυ βαθια ) Μερικα Σαλονικιοτικα Παοκτζιδικα κιολας (βλεπε xurxes) To φιλαρακι μου και πατριωτακι μου ο Γιαννης που ανεχεται την κουζουλαδα μου Τι καλυτερο για κλεισιμο της πρωτης μερας απο αυτη την φωτο...Τζακι, κρασακι και καλο παρεακι, τι αλλο να ζητησει κανεις... (αντε και λιγο φαγακι ) Συνεχιζεται.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |