|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!!
Ο εμπορος ενημερωθηκε απο εμενα.
Παιρνεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου! Και μη ξεχασεις να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πασχαλη σ'ευχαριστω....αν μπορεις γραψε εδω την τιμη ή στειλε ΠΜ μηπως και δεν κανει
|
|
|||
|
|||
Hρθαν και οι πρωτες επισημες τιμες για το 2012.
Aφορουν ζευγαρι ελαστικων στις διαστασεις του GS1200 και περιλαμβανουν τοποθετηση και ζυγοσταθμιση. Michelin Anakee 250 Michelin Pilot road 3 255 Dunlop TR 91 240 Bridgestone BW 501-502 240 Pirelli scorpion 260 Metzeler EXP Tourance 260 Metzeler Karoo T 200(προσφορα για περιορισμενο διαστημα) Περιμενω αναλυτικο τιμοκαταλογο οπως αυτον της πρωτης σελιδας αλλα εδω στη Θεσσαλλλλονικη τα πραγματα εχουν το δικο τους ρυθμο Υπενθυμιζεται οτι πρεπει να τηρουμε τις διαδικασιες οπως περιγραφονται στην πρωτη σελιδα του thread απο τον Λεοντοκαρδο ωστε να εξασφαλισουμε οτι στις προσφορες αυτες εχουμε προσβαση μονο εμεις, τα μελη του GS Forum. Σε αντιθετη περιπτωση ο συνεργατης OK Wheel θα σας εξυπηρετει με τιμες λιανικης.. Δηλαδη.. 1) Ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα το ενδιαφέρον σου ..... 2) Μου στέλνεις με pm (προσωπικό μήνυμα) τα παρακάτω στοιχεία: Nickname: Ονοματεπώνυμο: Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τύπο μοτοσυκλέτας: Μάρκα/τύπο/μέγεθος ελαστικού: 3) Τηλεφωνείς στον έμπορο 2310 951731 (την επομένη, για να προλάβω να τον ενημερώσω με Fax) για ραντεβού, για την τοποθέτηση κ την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... 4) Αφού ολοκληρώσεις (την τοποθέτηση ), γράφεις - αν θέλεις - τις εντυπώσεις σου .... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Πασχάλη
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Πασχάλη!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ
|
|
|||
|
|||
Τιμές για διάσταση από R1150R μπορούμε να γνωρίζουμε; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: 120/70 17 μπροστά και 170/60 17 πίσω, καθώς εγώ τέτοια φοράω μετά την αλλαγή ζαντων. Θα ήθελα να ξέρω τιμές για τα Roadsmart I & II της Dunlop.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Galaxy S sent using Tapatalk. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μετά από 27000 ναι ναι καλά διαβάσατε 27000, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κάνω αλλαγή τα παππουτσάκια της χοντρής μου...........αξιόπιστα τα EXP και με το παραπάνω αλά σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή και να βάλω michelin μιάς και έχω ακούσει τα καλύτερα.......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |