|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Απόσπασμα:
:sm4: |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Δημήτρη,
Τα bold που ξεχώρισες δεν ήταν πετυχημένα, πράγμα που το κάνει και χειρότερο το ότι δεν φαίνεται στο quote σου και σε τι απαντώ (γιατί δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατα να γράψω εκείνο το post έτσι;...). Τέσπα τα κείμενα είναι πιο πάνω, όποιος θέλει τα βλέπει. Δεν μανουριάστηκα με κάτι παρά με τις αντιδράσεις. Όπως γράφεις αυτό που γράφεις εδώ, φαίνεται σαν να μανουριάστηκα λόγω μη επίτευξης του σκοπού μου ή κάτι τέτοιο. Τέτοιο θέμα όμως (στο κομμάτι που ΔΕΝ κάνεις bold) το κάνω σαφές ότι δεν υπάρχει, άρα κακώς φαίνεται από την απάντηση σου κάτι τέτοιο. Η πλάκα είναι μάλιστα όταν έκανα το PM, είχα κάνει και ένα λάθος, νόμιζα ότι είχε τελειώσει η προσφορά αλλά δεν είχε καν τελειώσει, άρα δεν υπήρχε και κανένα θέμα "χάρης" (που πχ. δεν μου έγινε και γι' αυτό υποτιθέμενα "τα είχα πάρει" - που υπόψη ούτε αυτό ήξερα ώστε να μπορώ να έχω μανουριαστεί με αυτό). Οπότε δεν κολλάει αυτό που βλέπω. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι πολλές φορές έχει σημασία το πως λες κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι άξιζα και της αντίδρασης που πήρα (που λόγω αυτής της αντίδρασης ήταν και το προηγούμενο post μου - δεν ήταν, όπως ξαναείπα, ουρανοκατέβατο). Τέσπα δεν έχει τόσο σημασία. Το θέμα έχει τελειώσει (από όλες τις απόψεις). Last edited by NLS; 12-04-2009 at 23:53. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λόγια ... λόγια... λόγια... λόγια... λόγια... λόγια... λόγια..................... ...μα καλά, αυτός ο άνθρωπος, ανεπάγγελτος είναι ;;;;;;; Πώς έχει τόσες ώρες και γράφει ...... λόγια ..............λόγια .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δύο λόγια αντρίκια και σταράτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
οκ σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον δεν μπορώ να πέσω - ελπίζω ότι τουλάχιστον δεν θα σε συγχαρούν κιόλας
άντε καληνύχτα |
|
|||
|
|||
OFF TOPIC!
Νικόλα, γιατί δεν περνάς από τον καφέ της Τετάρτης μετά τις 20:00 να τα πούμε κι' από κοντά και να γνωριστούμε κιόλας; |
|
|||
|
|||
γιατί εκείνη την ώρα θα είμαι λογικά έτοιμος να βάλω για ύπνο τον μπέμπη... κάπου στη Λέσβο
από βδομάδα βλέπουμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Γιάννη συγχώρεσέ με αλλά ξέρω (ή τουλάχιστον είμαι σχεδόν βέβαιος) ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλεις τον άνθρωπο. Καμιά φορά ο γραπτός λόγος λαμβάνεται υπόψιν λίγο διαφορετικά απ΄τον προφορικό. Απ' ότι κατάλαβα (χωρίς να θέλω να δώσω καμιά συνέχεια) ο NLS δεν γνώριζε ότι έπρεπε να μιλήσει με κάποιον απ τα παιδιά που χειρίζονται την ομαδική αγορά και απλά έστειλε ένα πμ στον κύριο Σαββίδη, εντάξει ας το κλείσουμε εδώ, και ας γίνει λίγο μετά και άλλη μια ομαδική (εξάλου μέρες που είναι όλοι λίγο εως πολύ έχουν αυξημένα έξοδα) και δεν περισσέυουν τα 200 ή πόσο κάνει αυτό... |
|
|||
|
|||
καλα,αν ειναι για μια γ******η ενδοσυνεννοηση να ψυχραθουμε και να το αναγαγουμε σε μεγα κοινωνικο θεμα,αφηστε το,τη βγαζουμε στο μουγγο καλυτερα...
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 13-04-2009 at 12:10. Λόγος: Αλλαγή σε *********** |
|
|||
|
|||
Ρε πάιδες όσοι δεν τα καταφέρουμε σήμερα, και περάσουμε άλλη μέρα να τα παραλάβουμε θα μας κάνετε μια επείδηξη στο καφέ ε?ε?ε?ε? φανταστικοι συμφορουμιτες??
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |