|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
ααα... και όταν σε βρεί ο ιδιοκτήτης του ΤΖΑ 68 που θα έχει πληρώσει την <<εξυπνάδα>> σου μην ζητήσεις βοήθεια να γλιτώσεις το ξύλο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν ειναι <<παραποίηση>> αλλά απόκρυψη. Πρόστιμο = 300 ευρώ ! (μέσα σε 10 μέρες τα μισά) Παραποίηση ειναι η <<περίπτωση lepanto ii>> και είναι πλημμέλημα = αυτόφωρο !!! |
|
|||
|
|||
Δηλαδή ο νόμος τιμωρεί αυστηρότερα την παραποίηση από την παντελή απόκρυψη?
.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρέπει να έχει και αυτός την ίδια μάρκα και ίδιο χρώμα για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή ενοχοποιείς άλλον για τις πράξεις σου !!! |
|
|||
|
|||
Ότι κι εάν έχει, ο χρόνος και το τρέξιμο που θα φάει για να απαλλαχθεί απο τα <<ραβασάκια>> ειναι θεματάκι ... + τα χρήματα που πιθανώς χάσει (ανάλογα την εργασία του) και την ψυχική ένταση που θα του δημιουργηθεί...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξ αλλου φίλε μου όταν παρανομεις είσαι έτοιμος να πληρώσεις και όχι να γλυψεις Η μαγκεια πάντα πληρώνεται !!! Αν μου εξηγήσεις γιατί πρεπει να πληρώνω στην Κορίνθου Πατρών θα γίνω νόμιμος Last edited by Lepanto ii; 27-06-2013 at 00:35. |
|
|||
|
|||
Έγραψα τι λέει ο νόμος, εξήγησα και το σκεπτικό του νομοθέτη ... εσύ ακόμα δεν καταλαβαίνεις ... δεν με νοιάζει εάν πληρώνεις ή όχι, οτιδήποτε ... όταν συμβουλεύεις - προτρέπεις άλλους σε παράνομες πράξεις θα πρέπει να γράφεις ακριβώς και αληθώς τις συνέπειες ....
...αυτά τα λίγα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξέρω ότι δεν είμαι τέλειος και δεν ζω για να γεινω Last edited by Lepanto ii; 27-06-2013 at 01:22. |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς για πολλά πολλά χρόνια πληρώναμε το τυπικό για τα σημερινά δεδομένα ΤΕΟ το οποίο μας έλεγαν οτι με αυτά τα χρήματα κατασκευάζονται-συντηρούνται οι αυτοκινητόδρομοι.Μετά τους βόλεψε κάτι καλύτερο.Δυστυχώς ληστρικά,επειδικτικά άρχιζαν να μαγειρεύουν νόμους για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους,κυβερνήσεις και εταιρεία.Όπως έτσι ήρθαν και μου είπαν κλείσε το μαγαζί σου γιατί ήρθε η κρίση και δεν μπορείς ενώ όλα σου τα ανεβάζω εσύ να επιβιώνεις,έτσι μου δώσαν το δικαίωμα να κρίνω εγώ ανάλογα την περίπτωση πως θα κινηθώ όπου μπορώ σχετικά με τον νόμο.
Τελευταία φορά,προσωπικά έβαλα μονωτική σε κάποια ψηφία και όχι μόνο σε ένα και βουρ Last edited by 8avos; 27-06-2013 at 09:55. |
|
|