|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Απόσπασμα:
Τί εννοείς πολύ καιρό ??? Δεν μιλάμε για το ΣΚ 6-7/04/2013 ??? |
|
|||
|
|||
Κανείς παρέα και με gay
Τώρα κατάλαβα |
|
|||
|
|||
ε κι εγώ αυτό κατάλαβα...ότι ήταν για 6-7/4...δεν είναι για τότε????????
|
|
|||
|
|||
Παιδια θελω να ρωτησω κατι?
Επειδη δεν εχω ξανασυμετασχει σε Training Υπαρχει στο προγραμμα ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είχα γράψει ότι επιθυμούσα να πραγματοποιηθεί το μάθημα μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα. Ας καθυστερήσει όσο χρειαστεί προκειμένου να γίνει κάτι καλό και δυνατό! Stay tuned !!! |
|
|||
|
|||
συμφωνώ ότι αν είναι να γίνει κάτι καλό, ας αργήσει...απλά αν αλλάξει η ημερομηνία (εκτός 6-7/4) εγώ είμαι εκτός...σόρυ,αλλά τότε η γυναίκα μου θα μπαίνει στον μήνα της και δεν μπορώ να "τρέχω" (με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως) σε οποιαδήποτε μαθήματα/βόλτες εκτός Βόλου....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εν αναμονή λοιπόν της νέας ημερομηνίας μπας και... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. nikos papadopoulosπροκαταβολη οκ 2. giamil προκαταβολη οκ 3. danaos προκαταβολη οκ 4. Νικολας33 προκαταβολη οκ 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto iiπροκαταβολη οκ 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmasπροκαταβολη οκ 10. Todorπροκαταβολη οκ 11. Asotosiosπροκαταβολη οκ 12. Stathoulas1200προκαταβολη οκ 13. Ziumann προκαταβολη οκ 14. Navigatorπροκαταβολη οκ 15. Tsil billπροκαταβολη οκ 16. Αkis προκαταβολη οκ 17. Kyma too προκαταβολη οκ 18. G-egioπροκαταβολη οκ 19. Axardalπροκαταβολη οκ 20. Billy the kid προκαταβολη οκ 21. SPISPAN 22. Kats-man 2 προκαταβολη οκ 23. Sagini.sailπροκαταβολη οκ |
|
|