|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Μετα απο τόσα χιλιόμετρα.....
Έπρεπε να αλλάξω.... Πήγα και εγω στα αλανια..... Η δουλεια άψογη.....η τιμη πολυ καλη η επιστολή mail..στν μαμά εταιρεία,επειδή τα Μηχανακια που κατασκευάζει,είναι εντελώς αναξιοπιστία.....συντάσσεται Ακούς εκει....μετα απο 112000χιλιομετρα,αλλαγή δισκοπλακας.... Καλές δουλειές φιλαράκια..... |
|
|||
|
|||
ο βασιλης δεν είναι σαν κατάδικος με αυτα τα μούσια??? εεε??
|
|
|||
|
|||
Αυτοί οι τύποι, είναι σαν τρομοκράτες..
Σε bmw απευθύνονται Που είναι οι ....γραβάτες??? ΟΕΟ!!! Που είναι??? Φιλαράκι, μπικ ξυραφάκι δώρο από εμουά |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε παιδια για τα καλα σας λογια για μια ακομα φορα.Πραγματικα προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε.Και πραγματικα ειναι δυσκολο με το λουκι που τραβαω αυτους τους 5 μηνες και μαζι μου και ο χοντρουλης.Και παλι ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
Ήθος, συνέπεια, εξυπηρέτηση !
Το τρίδυμο της επιτυχίας ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Κι οι δύο είναι πρώτοι!
|
|
|||
|
|||
Εξυπηρετικότατοι, τεχνίτες και καλά παιδιά!!!
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, Παρασκευά, ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου για την επισκευή του 800 μου και σε τόσο καλή τιμή (100ευρώ και όλα μέσα-λάδια, κόλλημα, σινεμπλοκ, εργασία). Ευχαριστώ παιδιά
Υ.Γ Τα μπλουζάκια μου ξέχασα πάλι |
|
|||
|
|||
ΑΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ
|
|
|||
|
|||
Την εξάτμιση κοίτα να μου πουλήσεις και άσε τα μπλουζάκια : HA06:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |