|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Η Νέα BMW R 1200 GS LC 2013 στην πραγματικότητα..
Ευτυχώς, μικρή η ζημιά Γιάννη ... ας είναι το τελευταίο που σου συμβαίνει ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιάννη, ως υλικό και ως δομή και πάχος κλπ. πως βρίσκεις το νέο καπάκι σε σχέση με το παλιό;
|
|
|||
|
|||
Είχα και εγώ ενα στατικό πέσιμο δικάβαλος στη Λευκάδα . Ευτυχώς το πέσιμο ήταν μόνο 30-40 πόντους (προσπαθήσαμε να το σώσουμε αλλά άμα σου φύγει το κέντρο βάρος δεν κρατιέται και το άφησα τελικά να πέσει)
Είχα σπαστει γιατί παρήγγειλα τη μηχανή με κάγκελα περιμενα 4 μήνες και ήρθαν μετά το πέσιμο... Αφού δεν είχα τα χειρότερα πάλι καλά. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το βλεπω καθε μέρα σταθμευμένο στην μεσογείων και οταν πηγα κοντα και ειδα και την εξατμιση δεξιά καταλαβα οτι ειναι το νεο.
Ενας που δεν ξερει δεν θα το καταλάβει. Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Μια ερώτηση βρε παιδιά για την νέα GS. Δεν είδα όλα τα μηνύματα και δεν ξέρω αν ήδη έχει απαντηθεί. Ροπή έχει χαμηλά ώστε να την απολαμβάνεις; Eίχα μια GS του 2005 και παρόλο που ήταν κακή σε λειτουργία και απαράδεκτη σε ροπή χαμηλά, οι γύρω μου ιδιοκτήτες καθώς και οι dealers επέμεναν ότι έτσι είναι τα bmw και είναι τρομερές μηχανές, ενώ εγώ την πούλησα με απογοήτευση. (Οι θόρυβοί της δεν με ενοχλούσαν αλλά στη ροπή ήταν για πέταμα). Ένας φίλος με GS 2009 μου επιβεβαίωσε ότι παρ όλες τις βελτιώσεις πάλι δεν είχε ικανοποιητική ροπή χαμηλά. Τώρα με τους δύο εκκεντροφόρους αυτό φτιάχτηκε ή μόνο ιπποδύναμη και ροπή στα ψηλά πήρε που ως γνωστόν το κάνουν για να σταθούν στην αγορά με αποτέλεσμα όπως λέει και η παροιμία " πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα".
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Εξαρτάται ......
Πόση ροπή θες??? |
|
|||
|
|||
Forester ξέρω ότι ακούγεται παράξενο όμως η μοτοσυκλέτα που έχω τώρα, bmw r850r 2001 αν και παλαιάς τεχνολογίας και μικρού σχετικά κυβισμού, μου παρέχει αίσθηση και εκμετάλλευση δύναμης σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι ο 1200 κινητήρας του GS του 2005. Κρατάω όμως επιφύλαξη για αυτή τη μοτοσυκλέτα γιατί ενώ τα πρώτα μοντέλα κατά γενική ομολογία δεν ήταν καλοφτιαγμένα, μετά βελτιώθηκαν. Η απαίτηση γενικά είναι η μοτοσυκλέτα να λειτουργεί ο#### και χωρίς συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων σε ανηφορικά εσάκια και να σου δίνει ένα γλυκό γέμισμα από χαμηλά όπως αρμόζει σε 1200cc κινητήρα οποιασδήποτε διάταξης. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει παράπονο σε αυτό το κομμάτι από τους ιδιοκτήτες των νέων 1200.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
r 1200 gs lc, review |
|
|