|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεταξυ των γιορτων χωμα
Απόσπασμα:
Περαστικά σου Μάνο γρήγορη ανάρρωση φίλε .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτό ακριβώς είναι. Απλά ο Δαναός έχει της ΒΜW που το δίνει σαν αξεσουάρ μόνο στο HP2.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα και ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα Μάνο...
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ παιδιά ... είμαι όντος καλύτερα
πότε είπαμε η επόμενη ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε τι μας λες? Και που το βρηκε ο Δαναος? αχ αχ αχ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Λοιπόν η εκδρομή ήταν σούπερ εκτός απο την ατυχία του Γιώργη ....Γιώργη το τελευταίο να είναι φίλε . Η παρέα μια χαρά...η διαδρομή όμορφη με διάφορα είδη τερέν...μια χαρά... Ξανα είδα φίλους απο τα παλία και γνώρισα καινούργιους... Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παρέα του Δημήτρη (panzer) που έιχαμε πολύ καιρό να λερωθούμε παρέα...Μητσάκο πολύ το χάρηκα αδελφέ...αντε γρήγορα και στην δική σου μοτο!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα χαχαχα Φώτο δεν έχω πολλές αλλά δυστυχώς ούτε και πολύ βίντεο γιατί η μπαταρία τα έπαιξε έκανα λάθος και την φόρτισα στο υπολογιστή μου Οτι έχω το ετοιμάζω σε ένα μονταρισμένο βιντεο και το ανεβάζω σε λίγο... Παίδες να είστε καλά ευχαριστώ για την παρέα... Αντε και στην επόμενη... ΥΓ1 Απόστολε....πού είσαι οε ο?!?!?!??!!?!?!? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στάνταρ μαζί μας είτε πάμε χώμα είτε άσφαλτο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 3.000 ευρώ | frits | Επικαιρότητα | 16 | 13-02-2011 04:12 |
Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 239 | 21-12-2010 20:21 |
Κανείς για χώμα στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Χωμάτινες εξορμήσεις | 13 | 07-12-2010 18:28 |
Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων | S.T | Ελλάδα | 6 | 15-06-2010 17:40 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 06-04-2009 00:17 |