|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Εγώ... αν είδες... εμέσως πέρασα ένα αρνητικό... ότι δεν είχε μηχανή εξυπηρέτησης... και αναγκάστηκα να αγγαρέψω φίλους για το πήγαινε-έλα... αλλά ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι δε θα επαναληφθεί και φρόντισε με ένα τηλέφώνημα μπρόστά μου να το λύσει.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Πριν κανα 2 μηνες που ειχα παει εγω, ειχα παρει μηνανη αντικαταστασης,αφενος πρεπει να το προγραμματισεις οταν κλεισεις το ραντεβου αφετερου το βγαλανε off, γιατι χτυπαγε σαν κουδουνιστρα και ειχε προβλημα και με τον συμπλεκτη...
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ ειχα παρει την πρωτη φορα... τις επομενες 2 δεν πηρα (παντα το προγραμματιζω εκτος απο τωρα που ηταν εκτακτο)... αλλά ούτως ή άλλως το θέμα λύθηκε παρ´αυτά!!!
|
|
|||
|
|||
...προφανως πρεπει να προγραμματισεις για να εχει μοτο για εξυπηρετηση...αλλα απο service ολα καλα
|
|
|||
|
|||
Μόλις έκανα ένα προληπτικό service της μοτό εν όψη τής 4ήμερης εκδρομής. Άψογη συμπεριφορά του Θανάση (όπως πάντα τα τελευταια χρόνια) και επειδή ανέφερα τα χλμ που θα κάνω το αμέσως επόμενο διάστημα, έψαξε, γράσσαρε, έσφιξε βίδες, πέρασμα από εγκέφαλο κτλ κτλ...
Προς το τέλος πέρασε και το αφεντικό, βρήκα την ευκαιρία να εκθειάσω τον μηχανικό διότι γνωρίζω πόσους "πόντους" παίρνει ο υπάλληλος όταν ο πελάτης μεταφέρει τα συγχαρητήρια κατ ευθείαν στο αφεντικό ... Και όσον αφορά στο κόστος ??? η έκπτωση του forum (βεβαίως βεβαίως) + κάποια bonus λόγω αγοράς από το εν λόγω κατάστημα = 24 ευρώ (48-72) λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη χρέωση για αντίστοιχη εργασία |
|
|||
|
|||
Νικο θα ανεβω και εγω Τεταρτη η Πεμπτη για λαδια στα 5,000 κμ και τα καγγελα κινητηρα που ηρθαν επιτελους. Εχω ειδοποιησει τον Θαναση και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο μεσω Φορουμ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Περιμένω pm ....
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι ΟΚ .... τηλεφώνησε τους για ραντεβού ....
|
|||
|
|||
Νικολα καλημερα και καλη εβδομαδα,θελω να παω στο mns 2 -3 πραγματακια,εχεις πμ,ευχαριστω!!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι ΟΚ !!! Τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |