|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Απόσπασμα:
Να σε ρωτήσω κάτι: αν σκοτώνονταν ο Γιώργος και η σύζυγός του από κολλημένο μοτέρ, τι θα έλεγες, πώς θα αισθανόσουν, "μάγκας" που ξεφορτώθηκες το "χρέπι"; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κωστα απο την αρχη φαίνεται το παλικαρι ...... {Μπερδευει τις τρομπες νερου και οτι αλλο ήταν δεν θυμαμαι} απο το dakar με την ζημιά που ειχε το μοτερ.Τι να πεις απο κει και μετα.....
|
|
|||
|
|||
Γιώργο, αφού μπορείς (λόγω της προηγούμενής σου, όπως είπες, ιδιότητας του ασφαλιστή) να ελέγξεις τα τρακαρίσματα, έλεγξε βρε αδερφέ και τις ημερομηνίες που έγιναν αυτά
Μετά διεσταύρωσέ τες με την ημερομηνία της άδειας κυκλοφορίας του Γιάννη (Kein). Αν καλύπτονται τα ατυχήματα χρονικά μέσα στην άδεια του Γιάννη, τότε μαύρο του φίδι, ή όπως θα έλεγε εκείνος "φήδη" |
|
|||
|
|||
Όταν πηγαίνεις ξυπόλητος στα αγκάθια αυτα παθαίνεις.αυτα τα βλέπουν εξ αρχής κι όχι κατόπιν εορτής.
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Εχουμε και λέμε:1η ζημιά στις 11/06/2002, 2η ζημιά στις 20/05/2005 και 3η ζημιά στις 02/02/2007.ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ.
Επεται συνέχεια... |
|
|||
|
|||
αποψη μου;ηθικα δικιο ο αγοραστης....τυπικα ομως o πωλητης....καλα ξεμπερδεματα.....
|
|
|||
|
|||
Πάντως επειδή έκανες 3.000 χλμ απροβλημάτιστα (όχι και λίγα), χωρίς να αντιληφθείς δυσλειτουργίες, υπερθερμάνσεις, παράξενους θορύβους κλπ όχι μόνο εσύ αλλά και πιθανόν άλλοι συμφορουμίτες που συναντήθηκες και επειδή όλες οι φθορές είναι στο εσωτερικό του κινητήρα, νομίζω ότι δεν πρέπει να κακίζεις τον εαυτό σου γιατί δεν την έλεγξες σε μηχανικό πριν την αγορά.
Οι έλεγχοι που θα έκανε ο οποιοσδήποτε μηχανικός σε περίπτωση αγοραπωλησίας φυσικά και δεν περιλαμβάνουν το λύσιμο του κινητήρα και υποψιάζομαι ότι θα είχες το οκ για την αγορά της. Εξάλλου στο 1ο σου post αναφέρεις ότι βήμα-βήμα και ξεκινώντας από ασήμαντη σχετικά αφορμή διαπιστώσατε τελικά το μέγεθος του προβλήματος |
|
|||
|
|||
Εγω έχω να πω οτι οι 2 συμφορουμίτες μπορούν σε πρώτη ευκαιρία με την παρουσία 1-2 κοινής εμπιστοσύνης ατόμων να βρεθουν ήρεμα να συζητήσουν το θέμα και να βρούν λύση.
Εμείς εδώ δεν είμαστε Λαϊκό Δικαστήριο και ούτε μπορούμε αβασάνιστα να κατηγορούμε δεξιά και αριστερά από τους καναπέδες μας. Παρακαλώ τους 2 συμφορουμίτες να σταματήσουν προσωρινά τις αλληλοκατηγορίες και να επανέλθουν σε συνεννόηση από κοντά. Η πιο ανόητη λύση είναι τα δικαστήρια γιατί μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι δικηγόροι. |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως κατάλαβα ότιιι...
"έλααα μωρεεε, σπρώξε το χρέπι να ξεμπερδεύουμε και ότι κάτσει στην ανταλλαγή..δύσκολα θα είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτό που δίνω εγώ" Καμιά σχέση οι ζημιές του dakar που κάποιες ηταν γνωστές, με τις ζημιές του 1150.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |