|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos)
Άκουσα ΠΟΛΛΑ για το ατομό σου και με λυπεί ο χαμός σου... Μα ΠΙΟ ΠΟΛΥ λυπάμαι που δεν πρόλαβα..... ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ... Καλό σου ταξίδι Μπαϊκερά!!
|
|
|||
|
|||
Λέγεται οτι η ψυχή για 40 μέρες μετά το θάνατο βρίσκεται κάπου εδώ κάτω ή στο δρόμο προς τα πάνω.
Αν είναι έτσι Βασίλη τότε θα βλέπεις πόσοι σπεύδουν να συλλυπηθούν για τον πρόωρο χαμό σου και πόσους - άγνωστοί σου οι περισσότεροι - "ομοϊδεάτες" έχεις. Και κάτι άλλο Βασίλη. Εκεί στο ανέβασμα, προς το αιώνιο φως, ίσως συναντήσεις και μια γερόντισσα που έφυγε λίγες μέρες πριν από σένα και που απο εικοσαετία πριν, δεν κοιμόταν τα βράδια αν δεν γυρνούσα στο σπίτι με τη μηχανή. Περίμενε καρτερικά στο παράθυρο να με δει να έρχομαι. Βλέπεις τότε δεν υπήρχαν τα κινητά τηλέφωνα. Δώσε της χαιρετίσματα απο το γιό της και πες της οτι ξέρω οτι θα συνεχίσει να αγωνιά και να με προσέχει απο εκεί πάνω. Πίστεψέ με Βασίλη, ξέρω πολύ καλά γατί το έχω βιώσει ότι εσείς απο εκεί πάνω προσέχετε τους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε εδώ κάτω. Είμαι σίγουρος λοιπόν οτι και εσύ θα σταθείς δίπλα στους ανθρώπους σου και καλό θα είναι να το γνωρίζουν και αυτοί, όσο και αν δεν επικοινωνούν μαζί σου με τις αισθήσεις τους. Κάποια μέρα θα ανταμώσουμε όλοι μαζί - άλλωστε είναι το μόνο σίγουρο σε τούτη τη ζωή - και ίσως τότε να γίνουμε καλά φιλαράκια. Μέχρι τότε.... Καλό σου Ταξίδι Υ.Γ. Ερώτηση: Γιατί οι άγγελοι είναι συνήθως άτομα μικρής ηλικίας (μικρά παιδιά); Απάντηση: Γιατί τους καλούς Τους παίρνει νωρίς. |
|
|||
|
|||
Αντίο.
Καλό ταξίδι. |
|
|||
|
|||
ti na pei kaneis...
|
|
|||
|
|||
Είναι βαρύ αυτό που αισθάνεται κανείς, στο άκουσμα του χαμού ενός νέου ανθρώπου.Καλό ταξίδι Βασίλη.
|
|
|||
|
|||
Το λιγότερο που μπορώ να πω. Θερμά συλληπητήρια.
|
|
|||
|
|||
Θερμα συλληπητηρια...Καλο ταξιδι.
|
|
|||
|
|||
Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του Βασιλη που κι αν δεν προλαβα να τον γνωρισω νιωθω σαν να τον ηξερα χρονια..
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι να 'ναι φίλε το στερνό σου...
Από χθές που το έμαθα δεν μπορώ να το πιστέψω, μου φαίνόταν και συνεχίζει να μου φαίνεται, αδιανόητο να χαθεί κατ' οποιονδήποτε τρόπο μέλος αυτής της παρέας και πολύ περισσότερο χρησιμοποιώντας τη μεγάλη του αγάπη . Λυπάμαι που δε σε γνώρισα κατ' ιδίαν φίλε Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Άβε Ekatontarxe... |
|
|||
|
|||
TA ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ
ΑΡΓΥΡΗΣ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 13:19 |
Η προσευχη για τον μπαμπα | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-05-2009 09:07 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |