|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?
Απόσπασμα:
Πώς έπαθες και απάντησες. Μετά απο 2 βδομάδες ξεκούραση. Είναι και οι κραδασμοί απο το boxer που σε ταλαιπώρησαν. Θα χρειαστείς και άλλες ημέρες.... |
|
|||
|
|||
Απελπισμένη προσπάθεια να ανέβει κάποιος στο κ*λοχωρι σου να σου κάνει παρέα είναι όλο αυτό Νάπο;
(ελπίζω να βγήκε όσο χιουμοριστικό το εννοούσα αυτό) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Δεν ξερω τι λέτε, εγω ενα πραγμα ξερω, οταν βλέπω φορτωμενες μηχανές οτι μαρκα και να ειναι, χαιρομαι αφάνταστα με το μεγαλείο της μοτοσικλέτας που μας ενώνει όλους μας!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τώρα μίλησες σοφά.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φορτωμένες!!! Όχι μόνο για σπίτι-δουλειά, καφέ και ... ψώνια |
|
|||
|
|||
Παρκοκρεββατα,αλαξιερες,στρατες,ποδηλατακια κτλ......σε εμενα και σε εσενα παει αυτο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φοβερος ο Herbert |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα!!! πάμε για ομαδική;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο καθημερινός κάματος αυτών δεν μου επιτρέπει σχολιασμό. Καμία απέλπιδα προσπάθεια. Αυτή την κάνει μόνο ο πισινός μας για να δηλώσει και αυτός την παρουσία του στο σώμα μας. Έχεις αφαλοκωπεί από την κοινωνία φίλε μου. Η απομόνωση είναι κακός σύμβουλος. Παρόλα αυτά η πόρτα του σπιτιού μου είναι ορθάνοιχτη……………. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν όμως θα γίνει και αυτο, θα σε ειδοποιησω, και αν έχεις χρόνο θα πιούμε το καφεδακι μας και όχι μόνο ! |
|
|