|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: sid's travels - photo album
Chott el jerid |
|
|||
|
|||
Tamerza
Περιμενοντας το πλοιο για Σικελια |
|
|||
|
|||
You are the best.. f... the rest !!!!!
|
|
|||
|
|||
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
2008 Ρουμανια Sighisoara |
|
|||
|
|||
Μολδαβια
Ουκρανια Ρουμανια |
|
|||
|
|||
Αυτός που ταξιδεύει με τη θέληση βρίσκει τα χίλια μίλια το ίδιο κοντά με το ένα.! Καλή συνέχεια..
|
|
|||
|
|||
ΙΡΑΝ
2008 Συνορα Τουρκιας-Ιραν Κουρδικο χωριο στο Ιραν Hamadan |
|
|||
|
|||
Συνορα Ιραν-Ιρακ
Ξημερωματα ηρθε η αστυνομια και με πηγε στο κοντινο τμημα.Μετα απο δυο ωρες μου ειπαν να παω στην επομενη μεγαλη πολη(με ενα αστυνομο μαζι μου,πανω στη μηχανη). Εκει περασα μερικες ωρες,αφου πρωτα εφεραν διερμηνεα και με ανακριναν για κατασκοπο. Ο λογος:γιατι εβαλα σκηνη στο δρομο,τοσο κοντα στα συνορα. Τελικα περιπου 2.00 με αφησαν,αφου με συμβουλεψαν να εχω αφθονο νερο.Καταλαβα το λογο οταν ξεκινησα.Θερμοκρασια 48 βαθμοι! Σταση σε μπακαλικο κατω απο κλιματιστικο.Θερμοκρασια 53 βαθμοι υπο σκια!!! Παρολο που καλυφθηκα πληρως δε γλυτωσα δυο εγκαυματα στα ποδια. Ο αερας πρεπει να ηταν γυρω στους 65-70 βαθμους-και φυσουσε πολυ.Ισως η μοναδικη φορα στη ζωη μου που ζηλεψα τα αμαξια, και ας μην ειχαν κλιματισμο.Τουλαχιστον δεν τους ερχοταν ο ΚΑΥΤΟΣ αερας. |
|
|||
|
|||
Σουσα
|
|
|||
|
|||
Ζιγκουρατ Chogha Zanbil
Σε καποιο φυλακιο.Σταση για να μαζεψω "κρυο"(στο Ιραν σχεδον τα παντα εχουν κλιματισμο). Shushtar |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW M3 GT2 Art Car Photo Contest | antonis1150GSA | Αυτοκίνητο | 2 | 22-07-2010 09:08 |
Ted Simon - Jupiter's Travels | kerasomallousa | Βιβλίο | 12 | 12-07-2010 11:32 |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 23:20 |
Ένα ωραίο album, από τον S.T. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 10-12-2009 01:59 |
Photo Quiz!!! | kostasvar | Διάφορα | 12 | 27-10-2009 00:40 |