|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Έεεελα ρε συ!!!!!!!!!
Τι μου λες!!!!!!!!! Τέτοια συγκλονιστικά μαθαίνετε στον πυρήνα?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Δηλαδή δεν είναι μόνο ο μιχαλολιάκος νούμερο;;;; έχετε κι άλλα;;;;;; |
|
|||
|
|||
Αύριο το πρωί τα αλλα μπάς και έχεις καταλάβει το πρωτο
|
|
|||
|
|||
Μην φεύγεις μωρό μου στη μαύρη νύχτα μοναχοοοοοό!!!!!!!
κυκλοφορούν πιθήκια στους δρόμους. Δεν φοβάσαι μην σε δουν έτσι σκούρο και σου την πέσουν;;; |
|
|||
|
|||
Θα πάω απο τις γειτονιές σου εκει μου είπαν δε κινδυνεύω εκτός και έρθει ο στόλος στο λιμάνι που θα βγουν όλες έξω
Απο κερατσινι είπαμε ε μάλιστα ειναι κοντά στο περαια? Last edited by AKIS_21; 10-10-2013 at 01:03. |
|
|||
|
|||
Εξαρτάται από που έρχεσαι κουκλίτσα μου!!!!
|
|
|||
|
|||
Καταρχήν μπέρδεψες το φύλλο σου με τους φίλους σου απόγονε
Και για να μη το γ.... Αλλο το forum ( αγαπημένη σου συνήθεια) σε καληνυχτιζω ,,αν και έπρεπε να σε ξυπνήσω |
|
|||
|
|||
Που πας ρε ψοφίμι;;;;;; Τα φτυσες και συ;;;
|
|
|||
|
|||
Όσο για το φόρουμ...
Τι να κάνουμε, όπως στρώνει κανείς κοιμάται... θα σου εξηγήσω άμα μεγαλώσεις. Και κρατήσου και λίγο. Όταν ξεφτιλίζεις την κουβέντα, πρέπει να έχεις τα κότσια να τα βγάζεις πέρα μόνος σου. Δεν γλύφεις στα ανεκδοτάκια, στις ευχές και στα καλωσορίσματα, εκλιπαρώντας για καμιά καλή κουβέντα. Εδώ γιορτάζουν παλιοί και καλοί φίλοι και δεν τολμάω να τους χαιρετίσω, για να μην νομισθεί πως αποβλέπω στην επιδοκιμασία τους και συ ακόμα δεν ξετσούμισες και μας γέμισες σάλια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||