|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία
Τα αιμοπετάλια δόθηκαν για τον Κωνσταντίνο.
Τα φιλιά μου στον μικρό, κι επόμενο ραντεβού στις 5 Γενάρη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι Γιγαντας!....και πού'σαι Θα τους διωξουμε τους οχτρους ! (θεμα χρονου θα ειναι ΑΝ το παρουμε αποφαση!!!) Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
πριν από λίγο δέχτηκα το εξης τηλέφωνο στο κινητό μου
- είστε η κα βάνα (έτσι άμεσα και ξερά) - ναι (απάντησα στη γυναικεία φωνή από την άλλη γραμμή του τηλ) - οκ. απλά τσεκάρισα το τηλεφωνο γιατί ήθελα να ξέρω αν το προωθημένο μηνυμα στο κινητό μου είναι σωστό ή πλαστό. γίνονται αυτά συχνα και θα ήθελα να ξέρω αν όντως χρειάζεστε βοήθεια (συνέχισε η γυναικεία φωνή). Χρειάζεστε αιμοπέτάλια και αίμα σωστά? - ναι (της ξανααπάντησα) - οκ ευχαριστώ, θα βοηθήσω γιατί και μεις σαν οικογένεια είχαμε θέμα πριν λίγο καιρό και ΄τωρα είμαστε οκ. Εχουμε φίλους και γνωστούς που θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες για αιμοδοσία προς τον μικρό. Τα στοιχεία του είναι ? - Κωνσταντίνος Κωστούλας του Ιωάννη (της απάντησα) και νοσηλεύεται στο Ελπίς του Παίδων Αγ.Σοφίας. - Οκ και Βάνα, καλή συνέχεια και θα προωθήσω το μήνυμα στα σωστά άτομα. Περαστικά σας εύχομαι. (με καληνύχτησε και έκλεισε, ευγενικά και ταπεινά όπως και η συμμετοχή της στην προσπάθεια) Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ενα ευχάριστο αίσθημα πλημύρισε την καρδιά μου. Δεν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος στο μονόκλινο δωμάτιο της Μονάδας. Είμαστε εκατοντάδες έξω που τον στηρίζουμε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε +1* *=αιμοπετάλια |
|
|||
|
|||
καλύτερη συνέχεια στον μικρό μας φίλο!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
+1 αιμοπεταλια!
Ευχαριστω Νικολα! Next φιλος (15 χρονια τωρα) δηλωμενος δοτης αιμοπεταλιων ( καθε ~15 μερες ''πρεπει'' να δινει κατ'εντολη γιατρου!!!) Σημερα τον ''ανακαλυψα''! Εμαι σιγουρος πως ο Κωνσταντινος ντυμενος Αι Βασιλης στο Ελπις την αλλη εβδομαδα θα εχει απ'τα πιο κοκκινα μαγουλακια!! Οι αναγκες στο Ελπις δεν εχουν τελος... Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι όπως τα λες Απόστολε... σήμερα πάλι ένα άγνωστο τηλέφωνο στις 3:40 το μεσημέρι. Αλλη μια κοπελιά που πήρε ένα μήνυμα στο κινητο της και μου τηλεφώνησε να μου συμπαρασταθεί, καθώς και να με ενημερώσει πως ο σύζυγός της πριν γυρίσει από τη δουλειά σήμερα το μεσημερι θα περάσει από το νοσοκομείο για αίμα, και παράλληλα για τεστ αιμοπεταλίων. Συνεχίζουμε και υπιστηρίζουμε την αλυσίδα. Είναι και οι μέρες γιορτής, αντί για δώρα, ας τους γεμίσουμε μπουκάλες αίμα. Τους είναι απαραίτητες για να έχουν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! |
|
|||
|
|||
βρε Βανούλα πως τα γραφεις....βουρκωσα
|
|
|||
|
|||
και είναι έτσι ακριβώς Χάρη μου.Ας είναι τα χριστούγεννα ΚΟΚΚΙΝΑ σαν τα μαγουλάκια των παιδιών
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |