|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης!
|
|
|||
|
|||
Απο μενα ενα πραγματικα μεγαλο και ουσιαστικο ''χαρηκα για την γνωριμια'' σε ολα τα παιδια που γνωρισα αυτες τις μερες για πρωτη φορα και ενα μικρο ''sorry'' που δεν υπηρχε αρκετος χρονος να κερασω ενα καφε...( ηταν το big boss 3 μερες και οι κουβεντα ηταν για περικοπη προσωπικου λογω κρισης....γ@μ@τ@!)
Να ειστε ολοι καλα, τα λεμε την Κυριακη. Αποστολος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην Ημέρα Αγάπης την Κυριακή 18/4/10 1. Arkas -----------------> διπλός + 1 παιδί 2. Italos ----------------> μονός 3. Zak -------------------> μονός 4. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ----------> διπλός 5. ntinopoulos -----------> διπλός + 1 παιδί 6. Black_Shadow ----------> διπλός 7. frits -----------------> διπλός + 2 παιδιά 8. XCHALLENGE ------------> διπλός + 2 παιδιά 9. gsmaniac --------------> διπλός + 1 παιδί 10.steliosx --------------> διπλός + 1 παιδί 11.syan ------------------> διπλός 12.danaos ----------------> διπλός + 1 παιδί 13.bill 800gs ------------> διπλός + 1 παιδί 14.wet & dirty -----------> διπλός 15.kostas_366 ------------> διπλός 16.Leondios --------------> μονός .+ 1 παιδί 17.Νικολας33 -------------> μονός 18.teo71 -----------------> μονός 19 ;;; |
|
|||
|
|||
θα ερθω και εγω μαλλον απλα θα ξερω αυριο το πρωι σιγουρα μονο μια ερωτηση επειδη δεν εχω προλαβει να παω να παρω πραγματα θα πειραζε να παρει καπιος για εμενα πραγματα η το τι χρειαζεται και να του δωσω τα χρηματα 20-30 ευρω?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η καλή σου διάθεση αρκεί. Ενημέρωσέ μας μόνον για την συμμετοχή σου την Κυριακή! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει πρόβλημα .... Θα έχεις αρκετό χρόνο στο μέλλον, να κεράσεις όσους καφέδες θέλεις ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φθάνει σήμερα! |
|
|||
|
|||
Σήμερα φθάνουν και φρέσκα λαχανικά από Κρήτη!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σας κύριοι,
παρακαλώ βάλτε με και εμένα στη λίστα για αύριο. Θα φέρω λίγα τρόφιμα με μεγάλη ημ/νία λήξης. Μόνο στείλτε μου κάποιο κινητό για επικοινωνία με όνομα επαφής στο Εμαιλ μου (alexk23gr@yahoo.gr) για οτιδήποτε προκύψει καθώς δύσκολα θα έχω ιντερνετ access to s/k για ενημέρωση (πχ ωρα συνάντησης κτλ). Πολλουσ χαιρετισμούς σε όλους και ξανά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |