|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Είσαι έτοιμος!!!
|
|
|||
|
|||
οκ!!!
|
|
|||
|
|||
Ευτυχιε αν γίνεται τα παρακάτω....
Αυτοκολλητο # 1 (διαστ. 17 χ 2) 2 τεμαχια ................. # 2 (διαστ. 17χ 2) 2 τεμαχια ..................# 8 (διασ. 5 χ 3,5) 3 τεμάχια ..................# 16 (nickname:Gregory) 4 τεμάχια Επειδή ειμαι στην επαρχία αν θελεις και μπορείς φυσικά, στείλε μου με ΠΜ που θέλεις να σου καταθέσω τα χρήματα και να σου γραψω την διευθυνση μου να μου τα στείλεις με δικα μου εξοδα φυσικά!Ευχαριστώ πολύ και σορυ για την <φασαρία>! |
|
|||
|
|||
ευτυχη αν κατεβεις λουτρακι- κορινθο για βολτα , κερναμε καφε βεβαιως-βεβαιως, φερε οτι αυτοκολητο gs forum , θελεις για την μοτο μου
δεν εχω χρονο για καταθεσεις! |
|
|||
|
|||
Θανάση μου σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω στα μέρη σου θα σε πάρω τηλέφωνο για καφεδάκι και εννοήστε θα φέρω και αυτοκολλητάκια ! ! !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ετυχιε αν μπορεις το βραδυ στον καφε θα φερεις και για μενα με το αρχαιο 1100 2 αυτοκόλλητα gsforum για την ασημι βαση κατω απο τη βαλίτσα (εκει που βαζουν τα 1150gs). η μπεμπα ειναι κοκκινη οποτε ελεγα να εχει κοκκινο χρωμα τωρα αν μπορεις να φερεις και μαυρο να το δω εχει καλώς.
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Που με πέτυχες ρουφιανε προπελάκια, παντού είσαι!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ τον Ευτύχιο για την ανταπόκριση και αποστολή των αυτοκόλλητων!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
2 τεμ κοπης 3 17χ2
2 τεμ κοπης 4 17χ2 2 τεμ κοπης 6 15χ2 2 τεμ κοπης 8 8χ5.5 Ευχαριστω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |