|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ειμαι και ελαιοπαραγωγός θα νοθεύσω το ελαιόλαδο .......μερες μαυραγορίτη που έρχονται οι γερμανοι ειναι φίλοι μας τελικα.....φροντίζουν για τη διατροφή μας |
|
|||
|
|||
''Κακως ηρθες'' στο πιο αποτυχημενο club ''ευτυχισμενων'' κατοχων Bmw!!
Σου εχω στειλει και π.μ,με τις οδηγιες προς ''ναυτιλομενους''.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάλι καλά Ζήση είσαι εντός εγγύησης και δεν θα μπείς στην διαδικασία αγωνίας και αναμονής θα μου την περάσουν δεν θα μου την περάσουν
|
|
|||
|
|||
Παιδιά απο εγγυρη πηγή μέσα απο Παναγιωτόπουλο πριν από λίγο wp no problem showa without esa no problem showa with esa=problem !
|
|
|||
|
|||
A ! υπ οψιν τα παραπάνω υσχύουν για adv
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
GS ADVENTURE 2008 ME ESA ΚΑΙ 67,000ΧΛΜ. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ . ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ .ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΩ ΓΕΡΑΚΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΛΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ . ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ. ΑΜΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ . ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ . ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6977228960. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα Οκτώβριο του 2010 με Showa...
|
|
|||
|
|||
Για τα απλα τι ισχυει τελικα? |
|
|||
|
|||
Δύο χρόνια ή 40.000 χιλιόμετρα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |