|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 20
ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
|
|
|||
|
|||
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΜΕ
|
|
|||
|
|||
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΥΠΗΡΞΕ.,,.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΡΤΕΣ.,.,.,.,.,.,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ MEGA BAZAAR ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς STUFF.,.,.,(ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ GS FORUM ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας
για τα υπέροχα λόγια σας που είναι η μοναδική ανταμοιβή για εμάς Οι θερμότερες ευχές μας να σας συνοδεύουν όλους στην καθημερινότητα σας και στα ταξίδια σας Να είμαστε πάντα έτσι ενωμένοι και αγαπημένοι Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Χαρηκα την παρεα με μηχανοβιους της παλιας σχολης.Μου ξυπνησατε μνημες που νομιζα πως ειχαν χαθει κατω απο το πεπλο της ληθης. Ηλια μου οποτε θες ερχομαι εγω να πηγαινω στη δουλεια καθε μερα για σενα, εσυ κατσε κοιμησου παιδι μου... Εννοειται οτι μετα το Πασχα θα 'τυχαινουν' εκδρομουλες βορεια κ εννοειται επισης οτι ο καιρος ανοιγει,σας περιμενω Πηλιο να σας το δειξω απο τη δικη μου πλευρα... Ποιον να πρωτοευχαριστησω αλλον;;;τη Φανη;;; την Ξανθη;;; ολο το team το GSforum staff;;; τους Πανους που με συνοδευσαν στα χιλιομετρα μαζι με το Θοδωρη;;;το Μιχαλη κ ολα τα αδερφια στις Σερρες;;; ή τον Ευτυχη με το ρακομελο που με εφερε μεχρι του σημειου να σηκωθω να χορεψω;;;ααα Χαρη την επομενη γυρα θα την κανουμε κατ απ'τ αυλακ... Last edited by Ellie; 21-03-2012 at 14:59. |
|
|||
|
|||
Στο γυρισμό προς Πειραιά περάσαμε κι από Λιτόχωρο και λίγο από Όλυμπο και είπα να ανεβάσω και μία φωτογραφία από εκεί
|
|
|||
|
|||
Ελπίζουμε σύντομα σε νέα συνάντηση Ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και τα μέλη μας για τα δώρα που πρόσφεραν Last edited by Sakis; 21-03-2012 at 17:09. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |