|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 20
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι σίγουρα λίγο. Κάθομαι μπροστά από την οθόνη και δεν μου βγαίνουν λέξεις… τι να πει κανείς; Ο καταιγισμός όμορφων εικόνων με όλους εσάς, περνά καρέ καρέ στο μυαλό μου. DREAM STAFF ένας για όλους και όλοι για έναν… Καταπληκτική δουλειά και αποτέλεσμα άψογο πέρα από κάθε φαντασία. Κορνήλιος και Ηλίας το δίδυμο της επιτυχίας. Αλλά έμεινα πραγματικά άφωνος με την έκπληξη που μου ετοιμάσατε για το φετινό ταξίδι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου φίλους αλλά και αγνώστους που προσφέρουν σε μια εποχή δύσκολη για όλους…. Να είστε όλοι καλά… ένα GS FORUMόλη η ΕΛΛΑΔΑ…
|
|
|||
|
|||
εγώ πάντως το φλουρί το κέρδισα !!! χα χαχ και 50 ευρω !!!
|
|
|||
|
|||
thanks παίδες για την παρέα περάσαμε ενα ΑΞΕΧΑΣΤΟ σαββατοκύριακο όλα τέλεια η διαδρομή η οργάνωση,
μπράβο σε ΟΛΟΥΣ όσους μας έκαναν να περάσουμε τόσο καλά γνωρίσαμε καινουργια πρωσωπα αλλα ειδαμε και φιλους απο πιο παλια σε συνδιασμο με ομορφα τοπια και ιστορικες γνωσεις (ρουπελ) που αποκτησαμε τι να πω? πότε είπαμε οτι κόβουμε την επόμενη?πιτα? |
|
|||
|
|||
Τόσες μέρες ΜΕΤΑ και το μυαλό μας ακόμα εκεί....Πάω στην δουλειά με ένα ζωγραφισμένο ΜΟΝΙΜΟ χαμόγελο στο πρόσωπο μου και ένα φτερούγισμα μέσα μου...
ΞΑΝΑ γράφω για να ευχαριστήσω ΟΛΑ τα παιδιά που ήρθαν από όλα τα μήκη της πατρίδας μας,για τις νέες γνωριμίες που έκανα και για την αντάμα που έκανα με παλιούς....... Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπράβο σε όλους μας ΜΠΡΑΒΟ και στους Κρητες αδερφούς που για 2 διανυκτερεύσεις ανεβήκαν τον δικό τους Γολγοθά κάνοντας έναν μεγάλο άθλο ερχόμενοι στην πίτα των Βορείων.... ααααααιιιιιιιι καλως ηρθατε
Ηλια-Κορνηλιε με την μεγαλοψυχία σας ΔΕΝ περίμενα κάτι λιγότερο από το ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα που μας προσφέρατε |
|
|||
|
|||
Το GSForum δεν ειναι μια μεγαλη παρέα, είναι μια μεγάλη οικογένεια...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και για να μην ξεχνάμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να δώσουν δώρα για την πίτα...
Εγώ να ευχαριστήσω την Hekima - Σοφία για το όμορφο βιβλίο και το Forum για τα μπλουζάκια... |
|
|||
|
|||
ααααααιιιιιιιι καλως ηρθατε
και αααααιιιιι κουρέψου ρε... |
|
|||
|
|||
Last edited by Sakis; 23-03-2012 at 15:32. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |