|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: phoenix vs drakula(balkan express2)και ο θεος μαζι μας
|
|
|||
|
|||
Την Αλβανία απο ελ μπασαν μέχρι κοριτσα και σύνορα κρυσταλοπηγης την έκανα βράδυ
Και έτσι δεν μπόρεσα να βγάλω Φωτο Πάντως η γενική μου αίσθηση για τον δρόμο αυτόν και την διαδρομή Αν και βράδυ αποφάσισα να τον ξανά κάνω διότι θεωρώ κόντρα με αυτά που λένε για την Αλβανία ότι γενικά είναι μια πολυ πολυ ενδιαφέρον χώρα Απλά θέλει προσοχή όπως παντού Και ένα παράδειγμα να σας δώσω 4000χιλιόμετρα μέχρι Καστοριά και θα με τσαλακωνανε στην Αυστρία απο παραβίαση στοπ απο αυτοκίνητο Άρα είναι καλύτερα να είσαι υποψιαζμενος σε μια υποδιαστερη χώρα παρα χαλαρος σε μια προηγμένη Κρυσταλοπηγη 02 00 Είμαι λίγο καταπονημενος αλλα άξιζε πιστέψτε με Last edited by phoenix; 18-06-2012 at 14:09. |
|
|||
|
|||
RESPECT ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΕΠΙΛΟΧΑ!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ... |
|
|||
|
|||
Το μπλουζάκι πήγαινε άσορτι με το Κόσοβο
|
|
|||
|
|||
Φοινικα ελα πες την αληθεια..... σε γυαλισε η τσεχα και επιασες κουβεντα τον τυπο για να βγεις φωτο μαζι της!!!!!!!
Κλασσικη κoλομπαριστικη ενεργεια!!!!! Εισαι πολυ μπροστα.... ευγε, ευγεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Κακό μουτρο κακό.......
|
|
|||
|
|||
Σας ομιλεί ο κυβερνήτης του πουλιού
Σε λίγα λεπτά προσγειωνομασται το πλήρωμα και εγώ σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας Και σας ευχόμαστε υγεία και πάντα όρθιοι .... Στο κάτω μέρος της καρέκλας σας υπάρχει ένας φάκελος Είναι το επόμενο ταξίδι με τίτλο ...ταξίδι για μια φωτογραφία ...... Ευχαριστώ όλους τους θεούς του κόσμου που μας είχε όλους καλα Ευχαριστώ την οικογένεια μου και την γυναίκα μου ειδικά που με αντέχει Ευχαριστώ το φόρουμ απο καρδιάς γιατί μου κάνει την προσπάθεια μου για να είμαι καλός Πιο αποτελεσματική Τον περιστέρα για την σωστή επιλογή ελαστικών Τα Dunlop 2 Kαι τον μαστρονικο τον μηχανικό της Βαγιαννελης αε Που με τις ευλογίες του πάντα μου ετοιμάζει άψογα το Εργαλείο Και για ακόμα μια φορά μπράβο σρκα μπράβο λεοντοκαρδε Μπράβο gsforum |
|
|||
|
|||
Άξιος!
|
|
|||
|
|||