|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Απόσπασμα:
Αν σου ζητούσα να γράψεις σε 2 αράδες τι χαρακτηρίζει το GSforoum, να του βάλεις μία ταμπέλα, τι θα έγραφες ; |
|
|||
|
|||
όλοι γράφεται για το πως ξεκίνησε το φόρουμ και για την αγάπη όλων γι αυτό ο στόχος ήταν να μεγαλώσει το φόρουμ να γίνει πρώτο η διάφορα κατ εμε σήμερα είναι ότι ο πρώτος στόχος πέτυχε και τώρα πρέπει να γίνουν τα επόμενα βήματα .,., μπορεί βέβαια μέσα από την συζήτηση να ανακαλύψουμε ότι σωστά λειτουργεί η ότι γίνονται κάποια λάθη.,. και πάλι όμως κέρδος θα υπάρχει γιατί όλοι αυτοί που θέλουν το αντίθετο από τους πολλούς θα έχουν απομονωθεί κατά κάποιο τρόπο.,.,. και στο κάτω κάτω μια συζήτηση και 5 καινούργιες ιδέες δεν έκανα ποτέ κακό βέβαια παρακολουθώ με προσοχή και βλέπω ότι αρκετοί αποφεύγουν να πάρουν θέση και να πούνε την άποψη τους και αυτό με προβληματίζει .,.,.., άλλα θα περιμένω.,.,., |
|
|||
|
|||
Μια ανθρωπότητα που δεν βρίσκει τον τρόπο να ξαναφτιάξει τον κόσμο γύρω της, βρίσκει τον τρόπο να γεράσει, και πολύ γρήγορα μάλιστα...
είπε ο Ελύτης!!! Το ιδανικό περιβάλλον για τον καθένα μας δεν έχει υπάρξει δεν θα γίνει ποτέ και πουθενά, ούτε στο σπίτι μας, ούτε στην εργασία μας ούτε εδώ, είναι σχεδόν αδύνατο να ευχαριστηθούμε όλοι μας ότι κι αν γίνει ότι κι αν αλλάξει, και αν γίνει θα κρατήσει για λίγο είναι η φύση μας να είμαστε ανήσυχοι... Ωστόσο μπορούμε να πλησιάσουμε το ιδανικό ξεπερνώντας αλαζονικές συμπεριφορές, προσωπικές αναμετρήσεις, ανούσιες εχθρότητες και αμπελοφιλοσοφίες, πιστεύοντας σε μια ιδέα μπορούμε να τα κατάφερουμε σπουδαία. Η ιδέα του μοτοσυκλετιστή, της προσφοράς, της παρέας, της ευαισθησίας, της αξιοπρέπειας, της φιλίας και τόσων άλλων, χωρίς αποκλεισμούς, φόβους, μικρότητες! Η ιστορία γράφεται από τις παρέες οι χιλιάδες σελίδες εδώ μέσα γράφτηκαν και γράφονται από εμάς, το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς μηχανόβιοι, συνοδηγοί, έχουμε άποψη, φωνή, αδυναμίες, δυναμική, συμμετέχουμε στα κοινά, είμαστε οι ίδιοι που προχθές βριστήκαμε και μετά αγόρασα το παντελόνι που πουλούσες, είμαι εγώ που κατέθεσα ένα συμβάν της ζωής μου και σε μια βόλτα ήρθες και με γνώρισες και μου έδωσες συγχαρητήρια, είμαι εγώ που παρά την πολιτική μου άποψη όταν χρειάστηκε σου έδωσα αίμα, είσαι εσύ που έχεις άλλη άποψη, άλλη στάση, άλλη ζωή, αλλά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, υλικό να μιλήσουμε να τα βρούμε είσαι εσύ που δε συμφωνώ σε τίποτα αλλά κάποια στιγμή είχες ή θα έχεις κάτι που θα μας κάνει να πλησιάσουμε.... η ανθρωπιά μας, η ευαισθησία μας και η προσφορά μας δεν χάθηκαν δεν θα γίνει ποτέ. Υπάρχουν!!!! Οι άνθρωποι συναντιόνται, σμίγουν, γίνονται παρέες, άλλοι συμμετέχουν άλλοι παρατηρούν, είμαστε τα πάντα, γινόμαστε τα πάντα σε ένα σώμα, πολιτικοποιημένοι, μηχανόβιοι, κουρασμένοι, χτυπημένοι, θυμωμένοι, ταξιδευτές, αταξίδευτοι, γονείς, μόνοι, αναρχικοί, τραπεζικοί, γιατροί, ένα σχήμα ακανόνιστο πολύχρωμο, χτυπάνε καρδιές, ζωντανεύουν προτάσεις, ιδέες... Ιδέες, ενός άλλου κόσμου, πιο φωτεινού, πιο δημιουργικού, πιο ανθρώπινου, από αυτόν, που η εσωστρέφεια και η απομόνωση, τον χαρακτηρίζει...τα πάντα είναι οι άνθρωποι, η καλοπροαίρετη διάθεση τους, η θετική τους στάση. Μια βαθιά ανάσα και μια ειλικρινή διαπίστωση ότι εγώ πρώτη δεν είμαι ευτυχισμένη ζώντας σε ένα εχθρικό περιβάλλον οπότε λεω, θα προσπαθήσω την επόμενη φορά αν θέλω φυσικά να αλλάξω... ....πρώτα εγώ. Ένα χαμόγελο και την καλημέρα μου να είστε όλοι καλά να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. |
|
|||
|
|||
Καλούνται οι "πιθανές Συνιστώσες" του ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ να αυτοδιαλυθούν υπέρ του ενιαίου και αδιαίρετου Φορέα μας.
Μη μας στερήσετε και μερικές ευχάριστες ώρες διαδρομής στο φόρουμ... |
|
|||
|
|||
Συνιστώ υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Ειναι λογικό-δοθείσης της ευκαιρίας- να ειπωθούν ή γραφτούν αυτά που μας πνίγουν αρκετό καιρό και συζητιούνται κατ ιδίαν. Ειμαι σίγουρος 100% ότι το Σύστημα θα αυτορυθμισθεί σύντομα γισ το καλό όλων μας.
Last edited by aeriko; 14-10-2013 at 11:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τρεις λέξεις "μικρογραφία της κοινωνίας". Όμως αυτό είναι ότι βλέπω εγώ. Για τον καθένα μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Άρα δεν είναι κάτι που οπωσδήποτε χαρακτηρίζει το GSforum. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 7.000 τόσοι χαρακτηρισμοί. Αυτό που μετράει λοιπόν, είναι ο λόγος που κάποιος συμμετέχει και αν καλύπτει τα ενδιαφέροντα του. Αν ψάχνεις για λάδια και σου απαντήσει ο Γιώργος και 2-3 ακόμη, έχεις καλυφθεί. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για τον Παύλο Μελά και το Άγιο Όρος, παναπεί πως το φόρουμ είναι στραβό;;; Το φόρουμ και κάθε φόρουμ, φιλοδοξεί να είναι ελεύθερος και πολυφωνικός τόπος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα παραπάνω είναι απλά λογοπαίγνιο ή κάτι παραπάνω ; Έχεις αφήσει κατά καιρούς αρκετές σπόντες για την "ιδεολογική" ταυτότητα του φόρουμ. Αν έχω δίκιο να συνεχίσω, αν όχι ζητώ συγνώμη που έχω βγάλει λάθος συμπέρασμα και σταματώ εδώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σταύρο δεν ξεκαθαρίζεις αν απευθύνεσαι σε μένα. Πάντως το λογοπαίγνιο αυτό, είναι ξεκάθαρο πως τουλάχιστον από μένα δεν είχε τέτοια κατεύθυνση. |
|
|