|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
Που βρίσκεσαι ατρόμητε γέροντα;;
Για δώσε στίγμα.. |
|
|||
|
|||
Ο ατρόμητος γέροντας βγάζει φωτό την περίφημη γέφυρα στον Atlantic Road, as we speak..
Καλή συνέχεια Νικόλα.. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νικόλα πες μας κανά νέο!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα από LOM
Ετοιμάζω... Ετοιμαζω... |
|
|||
|
|||
Δώστης κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει.... |
|
|||
|
|||
Πουυυυυ βρίσκεσαι βρε Νικόλα ; Νορβηγία σίγουρα , μιας και είναι πανέμορφη , αλλά πουυυυυ
|
|
|||
|
|||
Και πάλι Καλησπέρα
Βρίσκομαι στο LOM, το ταξίδι καταπληκτικό ο καιρός Ελληνικός με θερμοκρασίες από 18 εως 24 με καυτό ήλιο κοντομάνικο και έτοιμος για μπάνιο. Η χώρα αυτή δεν παίζεται με τίποτε ειναι ' Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η ' όποια διαδρομή και να πάρεις θα ειναι καλύτερη από την προήγούμενη, τα τοπία απλώς ενα ποιήμα. Γι αυτό το λόγο δεν ξανα λέω για καλές η κακές διαδρομές. Απλώς και μόνο θέλω να εκφράσω την άποψη μου, ταξιδέψτε στην Νορβηγία και επισκεφθήτε το Nordkapp. Ηδη εχω κάνει πάνω περίπου 8.000 χλμ. το RT δεν εχει κάψει λαδάκι καθόλου Οι φωτογραφίες ειναι από τα νησιά Lofoten την 13η ημέρα του ταξιδιού. Ξεκίνησα απο το Harstad με ομίχλη αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε μιά ηλιόλουστη ημέρα, μία διαδρομή 320 χλμ. Από το Moskenes με το φέρρυ πέρασα στο Bodo όπου και διανυκτέρευσα. Η διαρκεια της διαδρομης με το φέρρυ εινα περίπου 4 ώρες. |
|
|||
|
|||
Τι να πώ, μένω άφωνος από τα απίστευτης ομορφιάς τοπία. Να είσαι καλά, καλή συνέχεια.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νομίζω πρέπει να είναι καλύτερα απ ότι τα είχες φανταστεί όλα αυτά τα χρόνια του προγραμματισμού του ταξιδιού! Μπράβο
|
|
|