|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Τι 'ν' τούτο
Και μετά λέμε τις Αdventure μας χοντρές...Τότε αυτή τι έχει? ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ? (Φιλαράκι, καλά που την πούλησες και το 'χεις πάρει απόφαση να πάρεις την κόκκινη κουκλάρα, αλλιώς δε θα μου ξαναμίλαγες, ε? ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλα,εσενα αντωνη δεν σου ξαναμιλαω ετσι κι αλλιως......εισαι κι εσυ συνεργος μαζι με τον ακατανομαστο στο εγκλημα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω μάθει την ιστορία σου από κάτι κακές γλώσσες..... Ένα έχω να πω.... Μην παραπονιέσε... Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Άντε καλορίζικο το εργαλείο... |
|
|||
|
|||
Θοδωρη,σ'ευχαριστω εκ των προτερων [τα original καλοριζικα μετα την αγορα].Οσο για το κρυο πιατο,το μονο που φοβαμαι ειναι μην τυχον και το φαω εγω μετα απο αυτην την ''ιστορικη'' αγορα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην του λες τέτοια ρε Θοδωρή θα μας φάει με το ζόρι το πουλάει πες του κανένα καλό λόγο για το τι εργαλείο πάει να πάρει!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ωπα!Μολις εβγαλες λαυρακι τωρα!Χρυσο τον καναμε να μας πει τι σοι dero θα παρει το σαββατο κ το στομα το ειχε σφραγισμενο!Εχει να φαει τρελο πειραγμα!!Τι μαθαινεις απο εναν υπολογιστη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μολις ακουσα ''εξαψαλμο'' τηλεφωνικο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θυμισε με να σε κανω δωρο κ μια βαση για το λαπιτοπι για να μην πιανεσαι στον καναπε! |
|
|||
|
|||
Καλορίζικο φίλε και να το χαίρεσαι!! Εγώ Κρήτη πλέον, χαιρετίσματα στα πανέμορφα Γιάννενα!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |