|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας.
Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει.... Ανεβάζει ταχύτητα, 150 ο αστυνομικός πίσω του 160,180,200 τίποτα δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη. -Αστυνομικός: "Είχα μια δύσκολη μέρα και τώρα εσύ που δεν σταμάταγες... Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια και είμαι κουρασμένος θα σε αφήσω αν βρεις μια δικαιολογία που δεν την έχω ξανακούσει" -Μοτοσικλετιστής: "Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό" -Αστυνομικός: "Λοιπόν;" -Μοτοσικλετιστής: "Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε να την επιστρέψει" -Αστυνομικός: "Καληνύχτα σας" |
|
|||
|
|||
Είναι ο διοικητής του στρατοπέδου και φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος
και του λέει: "Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Μειμαράκη. - Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει." Το πρωί, πράγματι ο κωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί. Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής - Κωστίκα έφτασε ο Μειμαράκης? - Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια... - εφτασε ο Μειμαράκης? - Όχι ακόμα Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30 ... Συνεχώς ως τις 9... Κατά τις 9 και κάτι, σκάει μια μαύρη μερσεντές στην πύλη. Ο κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι. - Μεϊμαράκη εσύ είσαι; - Ναι λέει ο Μεϊμαράκης - Μαλάκα τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γαμ... σε ψάχνει από τα ξημερώματα ..... |
|
||||
|
||||
X 2 .....
|
||||
|
||||
Ο άγροτας .... Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται. Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις". Και απαντάει κι αυτός: "Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο."
|
|||
|
|||
Ένας αγρότης αποφασίζει να παραγγείλει ένα hi-tech μηχάνημα αρμέγματος. Η παραγγελία του φτάνει ενώ η γυναίκα του βρίσκεται σε ταξίδι, οπότε αποφασίζει να κάνει μια δοκιμή στον εαυτό του. Τοποθετεί λοιπόν το "μόριό" του μέσα στο μηχάνημα, πατάει τον διακόπτη και ξεκινάει η αυτόματη λειτουργία. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι το μηχάνημα του δίνει περισσότερη ικανοποίηση απ' ότι η γυναίκα του.
Όταν τελειώνει η ψυχαγωγική δραστηριότητα, αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να αποκολληθεί από το μηχάνημα. Διαβάζει τις οδηγίες αλλά δεν μπορεί να βγάλει κάποια άκρη. Πατάει όλα τα κουμπιά, χωρίς επιτυχία. Εντέλει, αποφασίζει να καλέσει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του κατασκευαστή.. - Γεια σας, μόλις αγόρασα ένα μηχάνημα αρμέγματος από την εταιρία σας. Δουλεύει καταπληκτικά αλλά πως μπορώ να το ξεκολλήσω από την αγελάδα; - Α μην ανησυχείτε, απαντά ο εκπρόσωπος, Το μηχάνημα αποσυνδέεται αυτόματα μόλις συλλέξει 2 λίτρα! |
|
|||
|
|||
Στο ίδιο κουπέ ενός τρένου βρίσκονταν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός. Απέναντι τους κάθονταν μια γριά 80 χρόνων και μια γυναικάρα 20. Την λιγουρεύονταν ο Έλληνας με τον Γερμανό αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί ήταν η γριά μπροστά. Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά ΣΠΛΑΑΑΤΣ!! Ακούγεται μια σφαλιάρα που έπεσε.
Σκέφτεται ο Έλληνας: « O άτιμος ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε.» Σκέφτεται ο Γερμανός: «O άτιμος ο Έλληνας πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα κι αυτή κατά λάθος χαστούκισε εμένα» Σκέφτεται η κοπέλα: «Αυτοί οι δυο ηλίθιοι πήγαν να μου βάλουν χέρι αλλά κατά λάθος το έβαλαν στη γριά»... Σκέφτεται η γριά: «####### Γερμανέ απ την Κατοχή στη χρωστούσα»! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγα στα γρήγορα......
Ήτανε δυο φίλοι, ηλικίας γύρω στα σαράντα, παντρεμένοι, με παιδιά.
Ένα βράδυ πηγαίνουν σε ένα μπαρ για να πιούν ένα ποτό. Εκεί που κάθονται, βλέπουν να μπαίνει μια ψηλή όμορφη, μελαχρινή, γυναικάρα. Λέει ο ένας στον άλλο: - Ουάου, τι γυναικά...ρα. Θα παω να της την πέσω. - Όχι ρε! Μην είσαι μ@λ@κ@ς, παντρεμένος άνθρωπος, του λέει ο άλλος. Αυτός δεν ακούει τίποτα. - Πρέπει να σου πω και κάτι που δεν ξέρεις, του ξαναλέει ο άλλος. Είναι στραβή, δε βλέπει. Την ξέρω. - Ε και τι; Ρατσιστής είμαι εγώ; απαντάει ο άλλος και πλησιάζει την κοπέλα. - Σπίτι μου ή σπίτι σου; - Σπίτι μου, λέει αυτή. - Μισό λεπτό να πάρω τη γυναίκα μου να της το πω. Η κοπέλα κοκάλωσε. - Μα καλά, τόση ειλικρίνεια έχετε στην σχέση σας; - Α, όλα κι όλα. 15 χρόνια με τη Γωγώ, πάντα λέμε την αλήθεια μεταξύ μας. Βγάζει το κινητό, παίρνει τη Γωγώ και της λέει: - Έλα Γωγώ, θα αργήσω να γυρίσω σπίτι, γιατί μου έκατσε μια στραβή!! |
|
|||
|
|||
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|