|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Να 'μαι κι εγώ!
#4 (2 τεμάχια) #5 (1 τεμάχιο) #6 (1 τεμάχιο) Επειδή λόγω δουλειάς δεν ξέρω πότε θα ξανακαταφέρω να έρθω σε καφέ, αν γίνεται να τα πάρει ο Νίκος (Λεοντόκαρδος) και να περάσω να τα πάρω μόλις βρώ ευκαιρία από Ν.Σμύρνη αλλιώς αν είναι μανούρα αποστολή με κούριερ (εννοείται έξοδα δικά μου!)... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου ευτυχιο,για οσα εκανε!η δουλεια που εχεις κανει ειναι υπεροχη,την επομενη φορα ελπιζω να εχουμε περισσοτερο χρονο να μιλησουμε.να εισαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου! χρονια πολλα καλη χρονια γεματη με υγεια!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
???? Παύλο μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και πάντα να κάνεις όμορφα ταξίδια!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φίλε Ευτύχιε, πώς θα παραλάβω τα αυτοκόλλητα;
|
|
|||
|
|||
Στον καφέ της Τετάρτης
|
|
|||
|
|||
Να πώ κ γώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μας . . . απλά είναι όλα τέλεια!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ . . . σαν εσένα!!! Υ.Γ. Mεταξύ μας,carbon για 3GS "παίζει"; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι εντελώς μεταξύ μας έχω Carbon για την πρόσοψη του 3GS |
|
|||
|
|||
Ευτυχιε καλλιτέχνη, αν έχεις κάτι για το ασημί πλαίσιο του rt στο τεποζιτο θα το εκτιμούσα.
Αυτό που κάθεται το tankbag. Άνθρακονημα μαύρο. Σαν προστατευτικό τεποζιτου. Θα προτιμούσα κάτι με σήμα BMW και r 1200 rt αν δεν γίνομαι φορτικος. |
|
|||
|
|||
Ευτύχιε καλησπέρα θα ήθελα να μου φέρεις κι εμενα αυριο στον καφέ αν μπορείς
2 σέτ αυτοκόλλητα κοπής #1 διάστασης 10χ1. ευχαριστώ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |