|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Οπως ξέρεις η πρώτη επαφή έγινε. Λέω στις αρχές του μήνα, να του οριστικοποιήσω περίπου τα άτομα, συμφωνα με τους συμμετέχοντες (συν τους ντόποιους που θα είμαστε)... Αρα άστο το θέμα σε εμένα, μιας και το ξεκίνησα εγώ... (Ασε να βρίζουν εμένα εάν γίνει καμιά πατάτα!!!!, ο αρχηγός δεν πρέπει να φέρει ευθύνη σε τέτοια μικροθέματα!!!) Ξαναμιλάμε μέχρι τότε... Argi... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Δυό τρία μέρη που θα βόλευαν είναι το Posh στην πλατεία των Παλαιών, το Cafe Santan ή το VOX(αν θέλετε live με το ποτό) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα ή το Balthazar που είναι μπυραρία. Α και ο Κουρσάρος είναι συμπαθητικό μέρος. Κωστή στείλε pm ή πάρε με τηλέφωνο για όποια απορία ή διευκρίνηση. Last edited by nivam; 23-10-2010 at 13:37. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ super όλες οι προτάσεις με επικρατέστερο μέρος το Posh κατ' εμε, σε στυλ urban Βerlin... underground... και τα σχετικά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
To Posh το έχω ακούσει κι εγώ και θα ήταν στις προτάσεις μου...!! |
|
|||
|
|||
Όλα ο.κ. για το Βόλο! Δίκλινο αλλά θα έρθω το Σάββατο το πρωί. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Παληκάρια σας έστειλα με ΠΜ τα στοιχεία λογ/σμού μου στη Eurobank για την κατάθεση της προκαταβολής, καθώς θα λείπω στην Τουρκία την ερχόμενη Τετάρτη.
Συνοψίζω τις συμμετοχές... Συμμετοχές (με δωμάτιο από Παρασκευή βράδυ): 1/ CPretenteriS (μονός) --> με BMW R1200GS (Μονόκλινο) --> Προκαταβολή 80 € ΟΚ! 2/ Nikos-x (διπλός) --> με Honda Varadero (Δίκλινο) --> Κατέθεσε 100 € προκαταβολή! 3/ Napgeo (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 4/ Evan400f (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 5/ Sakis (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο) 6/ REK (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δίκλινο με θέα θάλασσα) 7/ Moby_gr (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δικλινο με θέα θάλασσα) 8/ NIKOS PAPADOPOULOS (Διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο) 9/ 10/ Συμμετοχές (με δωμάτιο από Σάββατο πρωί): 1/ Dimitrisb (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο) Συμμετοχές (χωρίς δωμάτιο): 1/ Gerakout --> (διπλός) με BMW R1200GS 2/ Teoo (μονός) --> με BMW R1200GS Adventure Εκκρεμούν να απαντήσουν για το τι δωμάτιο θέλουν: 1/ BMWgogagis (μονός) --> με BMW R1200GS 2/ AntonisD (μονός / διπλός) --> με BMW R1200GS Εκκρεμούν να απαντήσουν για το αν θα έρθουν: 1/ HAWK_46 (μονός, διπλός, τριπλός...??) --> με Honda Deauville 2/ Michael Chatzilias (μονός) --> με BMW R1200RT 3/ Teo71 Συναντήσεις με Βολιώτες φίλους μας: 1/ ARGI --> Σάββατο βράδυ στο GSForum δείπνο 2/ Νivam --> Παρασκευή βράδυ στα τσίπουρα και το ποτάκι 3/ alx_k --> Κάπου θα μας πετύχει... Η Διοίκηση θα μας τιμήσει ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
mammdakker (Νίκος) o ένας μουσικός μας, Stathis.G (Στάθης) ο άλλος μουσικός μας bill_idol (Βασίλης) ο τέταρτος της ρεμαλοπαρέας!!!! Ομοίως σύσωμη, η παρέα, κάνει θέηση στον Κύριο, ώστε να εμφανιστεί και ο Foutzi, εις τον μυστικό Δείπνο... Είδωμεν... |
|
|||
|
|||
Παληκάρια σας έστειλα με ΠΜ τα στοιχεία λογ/σμού μου στη Eurobank για την κατάθεση της προκαταβολής, καθώς θα λείπω στην Τουρκία την ερχόμενη Τετάρτη.
Συνοψίζω τις συμμετοχές... Συμμετοχές (με δωμάτιο από Παρασκευή βράδυ): 1/ CPretenteriS (μονός) --> με BMW R1200GS (Μονόκλινο) --> Προκαταβολή 80 € ΟΚ! 2/ Nikos-x (διπλός) --> με Honda Varadero (Δίκλινο) --> Κατέθεσε 100 € προκαταβολή! 3/ Napgeo (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 4/ Evan400f (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 5/ Sakis (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο) 6/ REK (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δίκλινο με θέα θάλασσα) 7/ Moby_gr (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δικλινο με θέα θάλασσα) 8/ NIKOS PAPADOPOULOS (Διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο) 9/ 10/ Συμμετοχές (με δωμάτιο από Σάββατο πρωί): 1/ Dimitrisb (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο) Συμμετοχές (χωρίς δωμάτιο): 1/ Gerakout --> (διπλός) με BMW R1200GS 2/ Teoo (μονός) --> με BMW R1200GS Adventure Εκκρεμούν να απαντήσουν για το τι δωμάτιο θέλουν: 1/ BMWgogagis (μονός) --> με BMW R1200GS 2/ AntonisD (μονός / διπλός) --> με BMW R1200GS Εκκρεμούν να απαντήσουν για το αν θα έρθουν: 1/ HAWK_46 (μονός, διπλός, τριπλός...??) --> με Honda Deauville 2/ Michael Chatzilias (μονός) --> με BMW R1200RT 3/ Teo71 --> με BMW R1200GS Συναντήσεις με Βολιώτες φίλους μας: 1/ ARGI --> Σάββατο βράδυ στο GSForum δείπνο 2/ mammdakker --> Σάββατο βράδυ στο GSForum δείπνο 3/ Stathis.G --> Σάββατο βράδυ στο GSForum δείπνο 4/ bill_idol --> Σάββατο βράδυ στο GSForum δείπνο 5/ Νivam --> Παρασκευή βράδυ στα τσίπουρα και το ποτάκι 6/ alx_k --> Κάπου θα μας πετύχει... Η Διοίκηση θα μας τιμήσει ??? |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια... να σας θυμήσω την προκαταβολή... ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την κράτηση του ξενοδοχείου...
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς με στριμώξανε στη δουλειά να παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια για τη νέα νομοθεσία μισθοδοσίας κλπ. 9 με 13 Νοεμβρίου. Το πάλεψα αλλά δεν δέχονταν το όχι. Όπως καταλαβαίνετε δεν με παίρνει για πολύ τσαμπουκά όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα με τις δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω στο Βόλο.
Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι ποιο τυχερός. Καλά να περάσετε και πιείτε κανένα τσίπουρο και για μένα. |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |