|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Markas & yns παρουσιάζουν: Ορεινή Έρημος, 21-22 Μαΐου 2
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η κατηφόρα πριν τα Σφακιά μας μαγεύει πάλι. Και εγώ όμως είμαι πιο χαλαρός πια μια και δείχνει πως δε θα έχω πρόβλημα με τη βενζίνα.
Αυτό δε σημαίνει πως τρέχουμε… Πώς μπορείς να τρέχεις σε μια τόσο όμορφη διαδρομή που δε βλέπεις και κάθε μέρα; |
|
|||
|
|||
Φτάνουμε Σφακιά, Φουλάρουμε βενζίνα, χωρίς γκρίνιες αυτή τη φορά (τελικά ίδια ποσότητα βάλαμε, η θεωρία μου περί του γιατί άναψε εμένα το λαμπάκι νωρίτερα μάλλον στέκει). Και να ο χάρτης όλης μας της εκδρομής έως τώρα (με μουσταρδί τα χωμάτινα κομμάτια). Γιατί έως τώρα; Μα έχουμε την επιστροφή και μου έχει έρθει μια ιδέα… |
|
|||
|
|||
Έχετε δει μια διαφήμιση του Toyota Auris; Ναι ναι, αυτή που είναι δύο Γάλλοι αστυνομικοί και παρακολουθούν ένα Auris να ανεβαίνει κάτι φοβερά στροφιλίκια…
Ξέρετε που έχει γυριστεί τμήμα τουλάχιστο της ανάβασης στις στροφές; Στο φαράγγι του Καλλικράτη, λίγο πάνω από το Φραγκοκάστελλο. Γιατί να μην πάμε από εκεί λοιπόν στην επιστροφή αντί του ίδιου δρόμου; Καμία αντίρρηση; Πάμε λοιπόν!Από Σφακιά στρίβουμε δεξιά και περνάμε από τα χωριά Κομιτάδες, Άγιος Νεκτάριος και στο τέλος του χωριού Πατσιανό στρίβουμε αριστερά στο στενό ανηφορικό δρόμο. |
|
|||
|
|||
Ειδικά στην αρχή που είναι μισοκλεισμένος με σύρμα για να σταβλίσει κάποια πρόβατα ο τοπικός βοσκός, γεμάτος κουτσουλιές και πέτρες, δε σου δίνει εντύπωση πως εδώ υπάρχει κάτι άξιο λόγου. Σιγά σιγά όμως αλλάζεις γνώμη.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και να το βίντεο της ανάβασης... Τι Ελβετικά Πάσα και κουραφέξαλα... !!!
|
|
|||
|
|||
Ζαλιστήκαμε από το απότομο ανέβασμα και τις πολλές στροφές, ώρα να συνεχίσουμε σε λίγο καλύτερο δρόμο.
|
|
|||
|
|||
Στον Καλλικράτη στρίβουμε σε μια πινακίδα προς Ασή Γωνιά και μετά από λίγο βλέπουμε μια πινακίδα όπου γράφει πως ο δρόμος που επιλέξαμε είναι υπό κατασκευή και περνάμε με δική μας ευθύνη.
Εννοείται πως πήραμε αυτό το δρόμο, τι μας περάσατε; Τελικά πρόκειται για ένα ασφάλτινο σύντομο κομμάτι που καταλήγει στο χωριό Μυριοκέφαλα. Το μόνο επικίνδυνο που βρήκα τελικά είναι πως έχει δεξιά κάθετα βράχια έτοιμα να πέσουν και αριστερά το γκρεμό. Νύχτα ειδικά θέλει προσοχή εδώ. Ασή Γωνιά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τριξιμο ειναι φυσιολογικο? | squad | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 01-11-2011 21:54 |
Έκτακτη τσιπουρο-μεζεδο-κατάσταση στα Χανια 18/8/2011 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 54 | 20-08-2011 04:26 |
To GS Forum στα βουνά της Ορεινής Κορινθίας 25 & 26 Ιουνίου 2011 | Arkas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 46 | 27-06-2011 19:15 |
[ΚΡΗΤΗ] ΘΡΥΠΤΗ ;;;;;; (Μία συμπαραγωγή Markas και Yns) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 39 | 01-02-2011 00:21 |
Κρήτη: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (Μια συμπαραγωγή από Markas και yns) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 16-01-2011 03:25 |