|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Το GS Forum πάει στην Ιαπωνία !!!
.
Φίλε Παναγιώτη, θα σου θυμίσω τι λέει ο λαός μας ... Ότι μ' εμποδίζει, με κάνει πιο δυνατό ... Κάθε εμπόδιο για καλό ... Ουδέν κακόν αμιγές καλού, και πολλές πολλές άλλες σοφές ρήσεις ... Κράτα την ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτού του νήματος και επαναπρογραμμάτισε την ταξιδάρα σου για του χρόνου, με υγεία ... Εμείς θα είμαστε πάλι κοντά σου, για να σου παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια, υλική αλλά και ψυχική, προκειμένου να πραγματοποιήσεις το αντάμωμα με την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου !!! .
|
||||
|
||||
.
Όσοι φίλοι έχουν προσφέρει "χιλιομετρική" βοήθεια, παρακαλούνται να μου στείλουν με πμ έναν αριθμό λογ/μού στην Eurobank, με τίτλο: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματά τους ... Εάν ο λογαριασμός είναι από τράπεζα διαφορετική από την Eurobank, θα πρέπει να γράψετε τον ΙΒΑΝ !!! Εάν στείλετε IΒΑΝ από άλλη τράπεζα, πιθανόν να υπάρξει χρέωση στην μεταξύ των τραπεζών μεταφορά του ποσού ... .
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα, θα ηθελα η δικη μου χιλιομετρικη βοηθεια να κατατεθει στο ίδρυμα οι φίλοι του παιδιου, ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Νικόλα και η δική μου χιλιομετρική βοήθεια για το ίδρυμα ή όπου αλλού είναι δυνατό !!!
Ευχαριστώ πολύ !! |
|
|||
|
|||
Πανούλη η Ιαπωνία δεν φευγει απο την θέση της |
|
|||
|
|||
Η υπόθεση σηκώνει σχολαστικό ψάξιμο.
. . . Είναι όντως έτσι όπως τα λέει ο άγριος πατέρας, Βασίλειος, η Ιαπωνία δεν φευγει απο την θέση της. Κι εφόσον είναι έτσι, η συμμετοχή μας παραμένει στη διάθεση του magelanistan. nikos - Ιρις. Κάθε εμπόδιο σε καλό, φιλαράκι . . . |
|
|||
|
|||
Έχεις ΒΜW Κ 1200, αλλά ταξίδεψες -δικάβαλος- με funduro 650 μέχρι την Ιαπωνία, διασχίζοντας την Μογγολία...
. . . . . Ρε μπας και πρέπει να γράψεις κανά ταξιδιωτικό, ρε Πέτρο? |
|
|||
|
|||
Billy το σκεπτομαι, αλλα ξερεις ,θα το κανουμε μονο παρεα , οπως εχεις πει
Last edited by rider56gr; 21-07-2012 at 03:06. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
γιατί όσοι φίλοι δεν έχουν εκφράσει την επιθυμία επιστροφής των χρημάτων που προσέφεραν για το ταξίδι του Παναγιώτη στην Ιαπωνία, θα πρέπει τώρα να μου στείλουν το ανάλογο πμ, αλλιώς τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο τέλος του μηνός ... Υ.Γ. Θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα επισκευτούμε το ίδρυμα ... .
|
|||
|
|||
Νικο και η δικη μου βοηθεια ας παει στο ιδρυμα
Ευχαριστω.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 303 | 02-12-2013 01:19 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Ηράκλειο Το Gs Forum πάει Θέατρο ¨ Η Απαγωγή της Σμαράγδως ¨ | Eftixis | Θέατρο | 41 | 22-06-2011 22:14 |
Το GS Forum πάει OAKA στους U2 | CPretenteriS | Πολιτισμός | 37 | 10-09-2010 22:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |