|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα δείξει τη Δευτέρα.
Το έκανα βόλτα. Καλά παει αλλα θελει κ αλλη δουλειά. Οι τρυπες δεν ειναι αισθητες οσο πριν αλλα θελει φαει το πραμα κ σιδέρωμα. |
|
|||
|
|||
Αχ βρε Γιάννη ...
μας έχεις κάνει να παραμιλάμε... 3-5 ECU έχω να σου στείλω από Αργολίδα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλκη σου είπα από την αρχή, στα χέρια μου θα καταλήξει η ecu σου. Μιλάμε όλη μέρα σήμερα με τον Σάκη για τις τρύπες σου, έβαλες στενούς σωλήνες εξαγωγής και το πας overall όπως στο είπα στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξες με τις εξατμίσεις σου.. και πέταξες τους τετράγωνους, απ' ότι μου είπε ο Σάκης.. Στένεψες και τους αυλούς εισαγωγής για ροικότητα στις μεσαίες.. άντε να το μαζέψουμε τώρα.. Με τις μετατροπές αυτές έβαλες όριο ίππων στο μηχανάκι σου, μόνο και μόνο να καλύψεις τις τρύπες στις 4,200 που με φούσκωμα στο πρόγραμμα ουσιαστικά δε φαίνεται στο δρόμο.. Τεσπα το μελετάμε.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη το πρόγραμμα στο δικό σου είναι οδηγός για όλα τα άλλα Στου Σωκράτες σήμερα ρισκάραμε και το δώσαμε κ άλλο, έχει ψωμί το 1200. Επίσης του 2004-5 νομίζω ότι μπορεί να πάει μέχρι 115 άλογα οριακά, έχει ξεκλείδωτους όλους τους χάρτες (bmsk).. Στα μοντέλα 2006 και ειδικά του 2008 και μετά (bmsk-P), έχει όριο 107-110 άλογα απ' ότι καταλαβαίνω έχει και αισθητήρα 6ης σχέσης που το κόβει στην τελική (σταθεροποιώντας τις πεταλούδες στο 90%) σε αντίθεση με του RT που το έχει ελευθερο και με μεγαλύτερους αυλούς. Εκεί οφείλεται πιστεύω, η μεγαλύτερη τελική του RT και όχι στο μακρύτερο σασμάν του.. Last edited by JohnGS1100; 04-08-2013 at 16:04. |
|
|||
|
|||
..........αντε επιτυχιες και στα 1150.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωΩς γνωστόν (εδώ και 10 μήνες) οι 110 ίπποι στο αερόψυκτο μπόξερ είναι καθαρά μύθος. Στον τροχό βγάζει μέχρι 93 ίππους, μετά <<απλά σπάει>>!!! <<... 93 ίππους κ 100 στο στρόφαλο που είναι όπως είπα το όριο για αερόψυκτο boxer. Μετά απλά σπάει. >> http://www.gsforum.gr/770022-post88.html <<Τα 110 του αερόψυκτου είναι καθαρά μύθος.>> http://www.gsforum.gr/770007-post81.html |
|
|||
|
|||
Θόδωρε, αν δεν το δεις και δεν το νοιώσεις
ότι κ να ακούσεις φαντάζει μύθος... τόσο απλά.... |
|
|||
|
|||
Εγω το σκέφτομαι πολύ έντονα και αν είχα την "ανεση" να μην πληρώσω εφορία θα το επιχειρουσα.. Ίσως πουλήσω την Remus hexacone
Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Χάρη, δεν <<έπιασες>> την παρέμβαση ...
Την απόδοση που μπορεί να φτάσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ BMW ΣΕΙΡΑΣ R με οποιοδήποτε τρόπο τον γνωρίζω πολύ καλά. Απλά δεν άντεξα την <<επιστημονική συνέπεια>> του συγκεκριμένου <<μύθου>> που πρίν 10 μήνε έλεγε <<όριο τα 93 άλογα για τον μπόξερ... απλά μετά σπάεί>> και τώρα που ανακάλυψε το φως το αληθινό (του χρήματος) λέει (και σε΄σένα προσωπικά) σου έβαλα 107 άλογα χωρίς πρόβλημα ... σκίστο !!! ...και τώρα πάει και 115 !!! Ξεπέρασε στον τροχό τον υποτιθέμενο εργοστασιακό μύθο του στροφάλου !! Υ.Σ. Ελπίζω πάντος να πήρες απόδειξη (για τα χρήματα που έδωσες) και υπεύθηνη δήλωση- εγγύηση για την επέμβαση που έγινε στον εγκέφαλο (ECU) της μοτό σου. |
|
|