|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό ταξίδι...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ
|
|
|||
|
|||
κριμα δεν σε ηξερα φιλε καλο ταξιδι και θερμα Συλληπητήρια στους δικους του!
|
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι φιλε.......εκει που πας ειναι ολοι οι δρομοι ανοιχτοι
(στα,γραφει ενας ακομα....απο τον δρομο....καλο ταδι φιλε και απο εμενα......μακαρι να εισαι το τελευταιο θυμα.......) βασιλης,on the road from Madrid |
|
|||
|
|||
Nικο μου ειχε adv η απλο gs???ρωταω γιατι αν ειχε το απλο πρεπει να χα πουλησει πριν καιρο στο παιδι κατι πλαινες βαλιτσες.
εχω συγκλονηστει με το θεμα αυτο.ευχομαι οι δικοι του να εχουν υπομονη σε αυτο το μαρτυριο και να τον θυμουντε για παντα... Last edited by taksidiotis; 20-08-2011 at 19:32. |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ αν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ παρά μόνο μέσα από αυτό το forum σου εύχομαι
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !! |
|
|||
|
|||
συλληπητηρια στην οικογενεια του
|
|
|||
|
|||
Ειμαι μελος εδω και πολυ καιρο,παρακολουθω και διαβαζω τα θεματα αλλα προτιμω να ειμαι σιωπηλος.
Αλλα σε αυτο το θεμα δεν αντεξα και σπαω την σιωπη μου.... Συλληπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος. Ας του επιτρεψει ο Θεος να κανει βολτες στον παραδεισο με την αγαπημενη του μηχανη. |
|
|||
|
|||
τραγικο εφυγε στο ταξιδι του μελιτος και με την γυναικα του να ειδε ολη την σκηνη απλα τραγικο
|
|
|||
|
|||
... παρακολουθώ τα θέματα, αλλά δεν γράφω και εγώ ... συνειδητά, όμως, το πρώτο ποστάρισμά μου, παρότι συγκινησιακά φορτισμένο, δεν μπορώ να το αποφύγω ... φόρο τιμής στο θανόντα που έφυγε για το "μεγάλο ταξίδι", παρέα με την αγαπημένη του ... να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ... και οι δικοί του να τον θυμούνται ξένοιαστο, χαρούμενο & ευτυχισμένο ... όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε ...
|
|
|||
|
|||
Τι να πώ τώρα..............
Καλό του ταξίδι και καλή δύναμη στην οικογένειά του |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |