|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η δικη μας η κοπανα!
Απόσπασμα:
Και οτι εβαζα τη φουφου εξω, για να κανω μια δοκιμη |
|
|||
|
|||
Φιλε μου καλε καλε μου φιλε...
...ειχα πει οτι θα σε αφηνα να σε απολαυσω με το καλο οταν γυρισω γιατι δεν ηθελα να σε διαβαζω στην μικρη οθονη του κινητου...... η αληθεια ειναι οτι εριξα κατι κλεφτες ματιες.... αλλα σημερα σε απολαυσα οπως σου αξιζε! Εισαστε τρελο και απιθανο ζευγαρι, αξιοθαυμαστοι και μακαρι πολλοι απο εμας φτανοντας στα "σοφα" σου χρονια (οχι οτι ειναι πολλα ) να εχουμε την ορεξη σας, το χιουμορ σας και την διαθεση για περιπετεια που ατελειωτα εχετε μεσα σας κι εσυ και η Μαιρη! Σας θαυμαζω! Απιστευτα μερη...φοβερες διαδρομες...αστειρευτο το χιουμορ σου...και η γραφη σου! με ταξιδεψες φιλαρακι! Να χετε υγεια κ πολλα πολλα ακομα ονειρα για ταξιδια στο μελλον που σας ευχομαι να τα πραγματοποιησετε με το καλο! ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα! |
|
|||
|
|||
Μας μάγεψες με τα μέροι και με τις αναφορές σου!!!
Και δεν τα πας καλά με το πλάνο...με την αφήγηση το έχεις!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο παιδιά!!! Αλεκάρα μου, πολύ το χάρηκα που το χάρηκες!!! Πάντα τέτοια. Το ζήσαμε μαζί σου!!
|
|
|||
|
|||
Αλεξο-Μαιρη μπραβο σας..!!
Πολυ ωραιο ταξιδιωτικο γεματο με εικονες και εμπειριες..!! Παντα τετοια και καλυτερα.. |
|
|||
|
|||
Αλέκο και Μαιρούλα να είστε πάντα γεροί να μας ταξιδεύετε όμορφα. Πάντα τέτοια. |
|
|||
|
|||
Αλεκο , Μαιρη , μπραβο σας,
Αλεκο, ηταν το τελειο ταξιδιωτικο και επειδη , εγω εχω ταξιδεψει μαζι σου, ηταν σαν να ταξιδευα παλι, οι περιγραφες τελειες, εσκασα στα γελια, σε πολλες φασεις, εκει δε με την περιγραφη για το περασμα του τελειου αρσενικου αναμεσα στις νταλικες πριν την παντοφλα, εκλαιγα απο τα γελια... το διαβασα τωρα , επειδη ελειπα σε ταξιδι, λογω νεας δουλειας που βρηκα προσφατα... νασαστε παντα καλα και να απολαμβανετε παρομοια ταξιδια |
|
|