|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα... "Συμβαίνει τώρα" Τσικνο Κυριακη με ΠΙΤΤΑ στον Βολο 10-3-2013
Ευχαριστώ και εγώ όλους όσους ήρθανε, και όσους βοηθήσανε. Θέλω να πιστεύω πως το επόμενο φαγοπότι θα είναι κοντά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε πολυ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δηλαδη θα πρεπει να ειμαι κολλητος με τον αλλον? χιλιες φορες η βροχη λεμε και καμμια μ.....α που και που |
|
|||
|
|||
Τι να πει βρε αθεοφοβε...
που μολις ηρθες συνεφιασε... εχω και μαρτυρες.. |
|
|||
|
|||
να σε καλα χρηστο
συντομα να τα πουμε κ απο κοντα! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε ολους οσους ηρθαν...
και οσους μας γραφουν μεσου αυτης τις σελιδας... και οσους μας σκεφτηκαν... και σε οσους ηθελαν να ερθουν και δε μπορεσαν.... Και του χρονου,... |
|
|||
|
|||
χα χα χα, σε λιγο θα πεις οτι φαγαμε κιολας
|
|
|||
|
|||
.... Λοιπόν ας δούμε πως τσικνίσαμε την Κυριακή της κοπής πίττας, η οποία είχε για ορντέφ μιά γουρουνοπούλα και ένα αρνί !! (Δηλαδή κάτι σαν Πάσχα με Πίττα...) Αν και ο καιρός έκανε τσαλίμια το πρωινό της Κυριακής, δεν μπορούσα να μην εκμεταλλευτώ την ευκαίρια να βρεθούμε όλη η GsForum-παρέα πάλι μαζί ! Αλλωστε θα εκπροσωπούσα την Δυτική Θεσσαλία σε ένα σκληρό αγώνα "επιβίωσης" έναντι των δημοφιλέστατων "μακρυπιρουνιών" του Βόλου ... Για άλλη μια φορά, η περήφανη γερμανική "γριά" μου, διασχίζει το πρωινό εκείνο, τις βαρετές ευθείες του Θεσσαλικού Κάμπου... Μετά όμως από 50 χιλιομετράκια, πρώτη στάση στα ξακουστά Φάρσαλα, όπου θα συναντούσα και νέο μας φίλο αλλά και πολλά υποσχόμενα Γιώργο ! Εγκάρδιο χαιρετισμός, καφεδάκι στα γρήγορα και αγορά χαλβά από τον ίδιον για την παρέα του Βόλου !!! Ο Γιώργος Δημακόπουλος, με το ταξιδιάρικο εργαλείο του... ... καφές & χαλβάς στα γρήγορα!! Φτάνοντας στο σημείο συνάντησης μας, βρίσκομαι στην εξής εικόνα, ένα τεράστιο συνεργείο, γεμάτο κόσμο και δύο ζωντανά, να φέρουν γύρω-γύρω από τις σούβλες τους ! Λίγο η Ανοιξη, λίγο το τοπίο, λίγο οι σούβλες, το σκηνικό θυμίζει "Πάσχα στο χωριό" !! Η άφιξη των εκπροσώπων της Αθήνας, οι Γιώργηδες, K1 & XT ! Tα αργαλειά περιμένουν υπομονετικά, να τσικνίσουν τα αφεντικά τους ! Τα θύματα της συνάντησης μας ! ... συνεχίζεται !
|
|
|||
|
|||
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
|
|
|||
|
|||
..... Η αλήθεια είναι δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια από πάνω από το GT 500 του Χρήστου, μιας και αυτά τα εργαλεία με γυρίζουν πίσω στα χρόνια της αθωώτητας & της νεανικής τρέλλας! Ομορφο, δίχρονο & κακό ! Φυσικά, υπήρξαν και οι ανταλλαγές δώρων ! Οχι, καφέ δεν ήπια, το ένα έχει τσίπουρο, το άλλο ρακί, το τρίτο δεν θυμάμε και το ψηλό ντόπιο κρασί !! Οι star's της υπόθεσης, Σωτήρης ο Αρχων & Βαγγέλης ο οικοδεσπότης ! Ναι, ήρθε ο Τσίτσος χωρίς βροχή ! Και ο Μάστρο-Χρήστος, ιδιοκτήτης του GT, και μέλος του GsForum τώρα! |
|
|