|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Σ'ευχαριστώ Μιχάλη μου....
Αντε θα σε δούμε σε κανα καφεεεε....?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Χάρη μου... σ'ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Καλορίζικη και καλοτάξιδη φίλε !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κυριάκο μου!!!!!! Να 'σαι καλά!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ρε πήγες με την γκόμενα και έβγαζες φωτογραφία την μηχανή και τα βατράχια?
Μπράβο ρε Κωστή, σε χαίρομαι, να κάνετε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα μαζί με τις κούκλες σου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακουσα κι ενα περίεργο θόρυβο μεσα στα φυτα.... και νόμισα πως ήταν φίδι... και τότε σε θυμήθηκα.... συνήθως αυτά τα "ζωάκια" τα πετυχαίνουμε μαζί... |
|
|||
|
|||
Είσαι σίγουρος πως δεν ήταν ο Θεολόγος...;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μου κάνει το εξής η μποξερίνα.... το βράδυ με όλα τα φώτα αναμένα (κεντρικα και προβολάκια), όταν συμπλεκτάρω για να αλλάξω ταχύτητα (οπότε οι στροφές πάνε στο ρελαντί), στιγμιαία πέφτει η ένταση των φώτων... μέχρι να μπεί η ταχύτητα και να ανέβουν οι στροφές...
Χθες δε, για πρώτη φορά, μου έκανε κι ένα τρέμουλο στο φως όταν πατούσα το φρένο (αυτό το έκανε 1-2 φορές)... Έχει κανείς υπόψη τι μπορεί να είναι...?? Μπαταρία μήπως...?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(όταν συμπλεκτάρω για να αλλάξω ταχύτητα (οπότε οι στροφές πάνε στο ρελαντί), στιγμιαία πέφτει η ένταση των φώτων... μέχρι να μπεί η ταχύτητα και να ανέβουν οι στροφές...). Το έκανε η GS, GSA και τώρα η RT. Νομίζω κι άλλοι φίλοι πιθανώς να το έχουν παρατηρήσει...μειώνεται η ισχύς του κινητήρα στο νεκρό (όταν πατάς συμπλέκτη) και ως αποτέλεσμα η απόδοση στο φως μένει μόνο στην μπαταρία και όχι στην ισχύ κινητήρα. Φυσιολογικό. Το δεύτερο δεν το έχω παρατηρήσει, πιθανότατο όμως. |
Tags |
r1200gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η δικιά μου μπουμπού... | georgepip | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 21-06-2010 14:46 |
Νάτη και η δικιά μου ..... | GEO_K | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 08-02-2010 00:08 |
Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 15:28 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 06:08 |
Σαν Σήμερα...(21 Φεβρουαρίου) | Gazi | Κόσμος | 5 | 21-02-2009 17:34 |